Οικονομία

22 Ιουλίου 2019 11:24

Καραμανλής: δεν θα δεχτούμε αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό

Διάβασέ μου το...

Σαφή θέση κατά της αύξησης των διοδίων στην Αττική Οδό πήρε ο υπουργός Υποδομών από το βήμα της Βουλής στις προγραμματικές δηλώσεις.

Καραμανλής: δεν θα δεχτούμε αύξηση των διοδίων στην Αττική Οδό
-

Καμία αύξηση στα διόδια της Αττικής Οδού δεν θα δεχθεί η κυβέρνηση, διαμήνυσε από το βήμα της Βουλής, όπου συνεχίζεται η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο Κώστας Καραμανλής.

«Μετά από διαπραγματεύσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση, οι οποίες κατέρρευσαν η Αττική Οδός ανακοίνωσε αύξηση των διοδίων. Είχε συμβατικό δικαίωμα να το κάνει; Ναι. Είχε δίκιο; Όχι. Γιατί κυρίως δεν σεβάστηκε τους πολίτες που είναι οι χρήστες του δρόμου», υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και πρόσθεσε: «Εμείς, βέβαια, δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα. Ένα είναι σίγουρο: Η νέα κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί κανένα τετελεσμένο στο θέμα αυτό καθώς έχει πολλούς τρόπους αντίδρασης».

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ακόμη, πως θα προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες του «Μετρό Γραμμή 4 – Άλσος Βεϊκου – Γουδί» παρά τα πολλά προβλήματα, καθώς και τα έργα στο Μετρό Αθήνας και Θεσσαλονίκης, βρίσκοντας –όπως είπε- οριστική λύση για τους σταθμούς «Εγνατία» και «Αγία Σοφία» σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ