Αθλητικά

23 Ιουλίου 2019 18:58

PAO Alive: Συγκινητική επιστολή 8χρονου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο πιτσιρικάς έσπασε τον κουμπαρά του για τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα που έστειλε και το γράμμα στον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού".

PAO Alive: Συγκινητική επιστολή 8χρονου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (εικόνες)
-

Ένα συγκινητικό γράμμα στον «ισχυρό» άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο έστειλε ένας 8χρονος φίλος του «τριφυλλιού» δηλώνοντας τη στήριξή του στο PAO Alive, προσφέροντας 5 ευρώ από τον κουμπαρά του. 

«Είμαι ο Θοδωρής 8 ετών και θέλω να φτιάξεις τον Παναθηναϊκό μας μεγάλο. Στέλνω 5 ευρώ για να βοηθήσω την ομάδα μας. Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερα γιατί ο μπαμπάς μου αυτό τον καιρό δεν δούλευε. Το γράμμα αυτό με βοήθησε να το στείλω η αδερφή μου. Με έκανες να αγαπήσω και να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Θέλω να με κάνεις υπερήφανο και ευτυχισμένο και στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πολύ», γράφει ο πιτσιρικάς απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Παναθηναϊκός - γράμμα 8χρονου - PAO Alive

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγραψε την εξής λεζάντα πάνω από το γράμμα του μικρού Θοδωρή: «Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου στηρίζουν για να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας. Μας συγκίνησες Θοδωρή, σε ευχαριστούμε πολύ!»

Παναθηναϊκός - γράμμα 8χρονου - PAO Alive

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ