Κοινωνία

24 Ιουλίου 2019 08:17

“Μόνιμες” κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, λόγω του Μετρό

Διάβασέ μου το...

Νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς, λόγω εργασιών που θα κρατήσουν… πολλούς μήνες!

“Μόνιμες” κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, λόγω του Μετρό

“Πονοκέφαλο” στους οδηγούς αναμένεται να προκαλέσουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά, που θα διαρκέσουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής του φρέατος “Μελά”, θα τεθούν σε ισχύ οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιοχής Δήμου Πειραιά, για το χρονικό διάστημα από 24-07-2019 έως 23-05-2020 καθ’ όλο το 24ωρο, ως εξής:

  • Σταδιακός περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος από 6,35μ στα 5,00μ. περίπου της οδού Π. Μελά και στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος και έως το πέρας του εργοταξιακού χώρου με κατάληψη του αριστερού τμήματος του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων.
  • Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 20χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Π. Μελά και στο τμήμα της από την οδό Σαλαμίνος έως την οδό Παλαμηδίου.
  • Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Παλαμηδίου και στο τμήμα της από την οδό Μαυρομιχάλη ως την οδό Αντιπ. Βλαχάκου.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος στις οδούς:
       α) Π. Μελά στο τμήμα της από την οδό Σαλαμίνος έως την οδό Παλαμηδίου, πλην των θέσεων που εξαιρούνται.
       β) Σαλαμίνος στο τμήμα της από την οδό Μαυρομιχάλη έως την οδό Π. μελά.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στην οδό Μαυρομιχάλη στην συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ