Ζώδια

25 Ιουλίου 2019 07:13

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Διάβασέ μου το...

Ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας αφού πέραν της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ερμή, πραγματοποιείται και ένα τρίγωνο ανάμεσα σε δύο πλανήτες...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης
-

Κριός:  Μπορεί Άρης και Δίας να μην είναι στο ζώδιο σας, όμως όταν μιλάμε για τον κυβερνήτη σας από τη μία και από τον “έχον την καλύτερη φήμη” ανάμεσα στους πλανήτες απ' την άλλη και μάλιστα στα ζώδια της φωτιάς, τότε τα πράγματα μόνο ιδανικά μπορεί να είναι. Ναι, είναι μια ιδανική συγκυρία για να κάνετε την κίνηση ματ, εκείνη που θα αλλάξει τα δεδομένα στη σκακιέρα της ζωής σας και μπορεί να ρίξει πύργους, βασιλιάδες και ό,τι άλλο έχετε στο μάτι. Υπέροχη μέρα και για τα ερωτικά σας, ενώ πιθανές είναι και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό πλαίσιο.

Ταύρος: Το τρίγωνο του Άρη με το Δία είναι μια εξαιρετική συγκυρία γενικά για οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες με όρους που αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευνοϊκοί για εσένα ή ακόμα και για θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Από την άλλη πρόκειται για μια όψη "βόμβα" για τη σεξουαλική σου ζωή, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε μια σχέση ή ένα γάμο χρόνων, αφού το παιχνίδι ανάβει και αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και το ότι ξυπνάς στο φόβο να χάσεις κάτι που νιώθεις ότι σου ανήκει. Δεν έχεις χειρότερο…

Δίδυμοι: Γενικότερα όπως σίγουρα έχουμε ξαναπεί η παρουσία του Δία απέναντι σου είναι μια εγγύηση ότι ακόμα κι αν πέσεις από ουρανοξύστη ένα μαξιλαράκι θα βρεθεί για να σωθείς. Κάτι τέτοιες μέρες που έχει νταραβέρια με τον Άρη, μπορεί να μιλάμε για ουρανοξύστες, αλλά όχι και για πτώσεις. Αντίθετα μπορείς να πάρεις εκείνο το ασανσέρ που πάει εξπρές για την ταράτσα, χωρίς στάσεις σε άλλους ορόφους. Είναι μια υπέροχη μέρα που μια νέα γνωριμία σε απογειώνει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο καριέρας, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Άρης και Δίας σε τρίγωνο μιλούν για μια πολύ θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου ή για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ικανό να αποτελέσει μια σημαντική και σταθερή πηγή εισοδήματος. Από την άλλη όμως σε βοηθούν να κινητοποιηθείς, να εκτιμήσεις τον εαυτό σου και να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου με οφέλη που δε διανοείσαι αυτή τη στιγμή. Όψη επίσης, που προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με πολύ καλές προοπτικές όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρχει ευοίωνο μέλλον, ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Λέων: Ο Δίας απ' τον Τοξότη από τα τέλη του '18 μέχρι και το τέλος περίπου της φετινής χρονιάς έχει μια αποστολή πολύ συγκεκριμένη και θα την πετύχει με κάθε τρόπο: να βρεις αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και που θα δώσει άλλο νόημα στο πρωινό σου ξύπνημα. Σήμερα λοιπόν που βρίσκεται σε αυτή την τόσο θετική όψη με τον Άρη στο ζώδιο σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα στόχο. Μη φοβηθείς να πιστέψεις στην πιο βαθιά, ρεαλιστική σου επιθυμία και μη γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω!

Παρθένος: Με τον Άρη και το Δία σε αυτό το υπέροχο τρίγωνο στην καρδιά του καλοκαιριού δεν δικαιούσαι να φοβάσαι. Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που να μένεις αδρανής και να αφήνεις στις ανασφάλειες σου το τιμόνι της ζωής σου. Υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν και που θεωρούν δεδομένο ότι ξέρεις πως είναι δίπλα σου και έτοιμοι να σε στηρίξουν αν κάτι πάει στραβά. Κι έτσι όμως να μην είναι, έχεις τα μαξιλαράκια σου ή τα εφόδια εκείνα που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

Ζυγός: Ναι, τα τζίνι ανήκουν στον κόσμο του φανταστικού, όμως οι ευχές είναι για να πραγματοποιούνται. Τώρα με τον Άρη απ' τον Λέοντα να συναντά με όψη τριγώνου το Δία στον Τοξότη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να θυμάσαι το στόχο σου και να μην αποσπάσαι από τις "σειρήνες" που θα επιδιώξουν να σε αποπροσανατολίσουν. Το τραγούδι τους μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά αν δεν κλείσεις τα αυτιά σου μπορεί να εγκλωβιστείς σε "πρέπει" που μπορεί να σου διασφαλίζουν ότι δε θα ανοίξει ρουθούνι, όχι όμως ότι θα είσαι και χαρούμενος.

Σκορπιός: Το τρίγωνο του Άρη με το Δία ενεργοποιεί αυτή την οικονομική εύνοια που ακούς διαρκώς από τότε που ο δεύτερος μπήκε στον Τοξότη. Τα δουλεύεις βέβαια, αλλά δεν είναι και λίγο, ειδικά αν αναλογιστείς πόσοι άνθρωποι δουλεύουν για ψίχουλα ή για το τίποτα. Πέραν όμως των εργασιακών, υπάρχει κι εκείνο το σενάριο που μιλάει για γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν τη δύναμη ή το κύρος να σου προσφέρουν τη σταθερότητα ή/και τη συναισθηματική επιβεβαίωση που θέλεις για να ορθοποδήσεις.

Τοξότης: Με το Δία στο ζώδιο σας από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και όλα αυτά τα διθυραμβικά που ακούτε για την τύχη και τις ευκαιρίες που σας δίνει οι περισσότεροι Τοξότες μπορεί να απορείτε, αφού η κυριότερη και ίσως η μόνη διαφορά που έχετε καταλάβει είναι στη διάθεση σας, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί 2 χρόνια που με τον Κρόνο που σας πόνεσαν. Σήμερα όμως είναι από εκείνες της μέρες που η ευεργεσία του γίνεται πιο ξεκάθαρη (ειδικά στους γεννημένους στα μέσα του ζωδίου, αλλά όχι μόνο) αφού είναι η στιγμή που η ζωή παίρνει άλλη τροπή, καλύτερη κι από αυτήν που έχετε φανταστεί! Απολαύστε την και σε λίγο καιρό θα σας έχω ακόμα καλύτερα νέα!

Αιγόκερως: Δύο είναι τα τινά με το τρίγωνο του Άρη με τον Δία. Το πρώτο αφορά μια κινητικότητα σε οικονομικό επίπεδο που σου δίνει άλλον αέρα για να κάνεις τα επαγγελματικά σου βήματα, είτε αυτό σημαίνει ότι έρχονται λεφτά μέσω της δουλειάς και το πράγμα ρολάρει καλά, είτε ότι έρχονται λεφτά που μειώνουν το ρίσκο που θα έχει στη διαβίωση σου το να φύγεις από μία δουλειά. Το δεύτερο ενδεχόμενο μιλάει για μια κρυφή δύναμη που βγαίνει στην επιφάνεια και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις είτε κάποιες δυσκολίες που ίσως έχουν να κάνουν με την υγεία ή την ψυχολογία σου, είτε ανθρώπους που λειτουργούν τοξικά στη ζωή σου.

Υδροχόος: Κι ενώ εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου ο Άρης από το Λέοντα και ο Δίας απ’ τον Τοξότη δουλεύουν και φέρνουν στη ζωή σου κόσμο πολύ και σε ποσότητα, αλλά και σε ποιότητα. Αν είσαι μόνος σου είτε από επιλογή, είτε από συγκυρία τα αγόρια που σου είπα αναλαμβάνουν να σε αποκαταστήσουν με τύπους που κουβαλάτε λίγο πολύ τα ίδια μυαλά. Αν πάλι δεν είσαι μόνος σου, η άλλη πλευρά αναλαμβάνει να σε κινητοποιήσει και να σε βγάλει απ’ τη μιζέρια. Δώσε της χώρο για να σου δείξει ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν κοινό στόχο.

Ιχθείς: Μη σε πιάνει απελπισία. Όση πίεση κι αν έχει η καθημερινότητα, όσο κι αν πελαγώνεις σε βαθμό που το αύριο να μοιάζει με τσιμεντόλιθο στο σβέρκο σου και η έξοδος από το τούνελ να φαίνεται μακρινή έρχονται ο Άρης και ο Δίας για να σε βοηθήσουν να τη δεις διαφορετικά. Αυτό είναι το σημαντικό, να δεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τη ζωή με αισιοδοξία κι ότι δεν είσαι εργάτης στα κάτεργα, αλλά οι προσπάθειες σου και οι θυσίες σου έχουν αντίκρισμα και μάλιστα υψηλό.

Πηγή: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ