Αθλητικά

25 Ιουλίου 2019 19:29 Τελευταία ενημέρωση : 25 Ιουλίου 2019 21:06

Δεύτερος νεκρός μποξέρ από χτυπήματα σε αγώνα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

ΠΡΟΣΟΧΗ: το βίντεο περιέχει ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Ακόμη μια τραγωδία στα ρινγκ, συγκλονίζει τον κόσμο του μποξ, με τον θάνατο ενός 23χρονου αθλητή.

Δεύτερος νεκρός μποξέρ από χτυπήματα σε αγώνα (εικόνες)
-

 

Ακόμη μια τραγωδία συγκλονίζει τον κόσμο του μποξ, αφού μέσα σε λίγες ημέρες έπεσε και δεύτερος μποξέρ νεκρός από χτυπήματα σε αγώνα. 

Μετά τον Μαξίμ Νταντάσεφ, έφυγε από τη ζωή και ο 23χρονος πυγμάχος, Ούγκο Σαντιγιάν μετά από τραύματα που υπέστη σε αγώνα. Ένας αγώνας μποξ στην Αργεντινή οδήγησε στο θάνατο του Ούγκο Σαντιγιάν.

Ο 23χρονος Αργεντινός κατέληξε σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες, μετά απο την μονομαχία του με τον Ουρουγουανό Εδουάρδο Χαβιέρ Αμπρέου. Επειτα από μια σκληρή μάχη 13 γύρων, οι δύο πυγμάχοι περίμεναν την απόφαση των κριτών. Ωστόσο, ο Σαντιγιάν, ο οποίος είχε ματώσει από τον 4ο γύρο, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και μετά βίας στεκόταν όρθιος. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος κατέρρευσε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Οι γιατροί αποδίδουν το θάνατό του στα τραύματα από την τελευταία μονομαχία του στο ρινγκ.  Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει «Αναπαύσου εν ειρήνη, Ούγκο Σαντιγιάν. Πέθανε από τραυματισμούς που υπέστη στον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος και ολοκληρώθηκε με ισοπαλία. Συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειάς του και των φίλων του».

ΠΡΟΣΟΧΗ~ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: