Αθλητικά

27 Ιουλίου 2019 08:10

Ο Μπέιλ στην Κίνα με ποσό “μαμούθ”

Διάβασέ μου το...

H ισπανική εφημερίδα Marca θεωρεί δεδομένη την συμφωνία. Πόσα λεφτά θα παίρνει ο Βρετανός διεθνής.

Ο Μπέιλ στην Κίνα με ποσό “μαμούθ”
-

Κάτοικος Κίνας αναμένεται να γίνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς το ποσό που του προσφέρει η Γιανγκσού Σάνινγκ είναι 22 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο σύμφωνα με το δημοσίευμα της Marca, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ουαλού διεθνή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον κινεζικό σύλλογο, που κατέχει και την Ίντερ, να πραγματοποιηθεί ενδεχομένως τις επόμενες ώρες. 

Ένας πολύ υψηλός μισθός, για κάθε ένα από τα τρία χρόνια που συμφωνήθηκαν κι αυτός είναι άλλωστε ο βασικός λόγος για να εγκαταλείψει ο Μπέιλ τη «βασίλισσα». Η ισπανική εφημερίδα, με άρθρο που δημοσιεύεται στον ιστότοπό της, θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία, για την οποία απομένουν πια μερικές λίγες λεπτομέρειες, όπως αναφέρει. 

Πριν από τη Σάνινγκ ήταν η Σανγκάι Σεντσούα που επιχείρησε για τον Μπέιλ, αλλά οι διαπραγματεύσεις είχαν σταματήσει. Τώρα, όμως, ο Βρετανός φαίνεται πως προορίζεται πραγματικά να καταλήξει στην Κίνα. Τις τελευταίες εβδομάδες κατέστη σαφές ότι ο παίκτης δεν ήταν πια στα σχέδια του Ζιντάν. 

Ο τραυματισμός του Ασένσιο φαινόταν να αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο για την παραμονή του Μπέιλ στη Μαδρίτη, όμως η Γιανγκσού, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την αγορά του Μιράντα από την Ίντερ, είναι ένα βήμα μακριά από το πολύ ηχηρό εγχείρημα. Ο Γκάρεθ Μπέιλ κατάκτησε με τη Ρεάλ τα πιο σημαντικά τρόπαια: 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας.