Κόσμος

28 Ιουλίου 2019 13:50

Συντετριμμένος ο πατέρας που ξέχασε τα δίδυμα βρέφη στο αυτοκίνητο και πέθαναν (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Άκουγε κλαίγοντας τον εισαγγελέα να περιγράφει πως η θερμοκρασία των δύο βρεφών έφτασε τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Συντετριμμένος ο πατέρας που ξέχασε τα δίδυμα βρέφη στο αυτοκίνητο και πέθαναν (βίντεο)
-

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 39χρόνος τραγικός πατέρας Χουάν Ρόντρίγκεζ που άφησε μέσα στο αυτοκίνητο τα δίδυμα παιδιά του, τα οποία πέθαναν λόγω υπερβολικής ζέστης.

Φίλοι και συγγενείς τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, ενώ η μητέρα των παιδιών τον αγκαλιάζει μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Λίγες ώρες νωρίτερα ο άνδρας της ξέχασε να αφήσει τα δίδυμα, στον παιδικό σταθμό αφήνοντας τα να υποφέρουν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του για οκτώ ώρες με τα βρέφη να βρίσκουν τελικά φρικτό θάνατο λόγω της ζέστης. 

Ο 39χρονος άκουσε κλαίγοντας τον εισαγγελέα να περιγράφει πως η θερμοκρασία των δύο βρεφών έφτασε τους 42 βαθμούς Κελσίου μέσα στο αυτοκίνητο. Ο δικηγόρος του  έκανε λόγο για μια τραγωδία τρομακτικών διαστάσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ροντρίγκεζ επέστρεψε στο αυτοκίνητό του στις 4 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και του πήρε 10 λεπτά οδήγησης μέχρι να αντιληφθεί ότι στο πίσω κάθισμα ήταν τα δύο μικρά παιδιά.

Ροντρίγκεζ - ξέχασε - βρέφη - αυτοκίνητο

 «Νόμισα ότι τα είχα αφήσει στον παιδικό σταθμό πριν να πάω στη δουλειά μου» φέρεται . Τα έχασα. Τα παιδιά μου είναι νεκρά! Τα σκότωσα» είπε κλαίγοντας ο Ροντρίγκεζ. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στις αρχές ότι έκανε σαν τρελός μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί 

Ο 39χρονος  κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο ανθρωποκτονίες από αμέλεια για τον θάνατο των διδύμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ