Αθλητικά

28 Ιουλίου 2019 18:44 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουλίου 2019 21:15

Χρυσές στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας Κυρίδου και Τσαμπούλου

Διάβασέ μου το...

Την κορυφή κατέκτησαν οι δύο Ελληνίδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23.

Χρυσές στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας Κυρίδου και Τσαμπούλου
-

Οι Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου κατάκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23, στο διπλό σκιφ των κοριτσιών. Το ελληνικό δίδυμο ήταν ασυναγώνιστο και χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και το τρίτο συνολικά στη διοργάνωση, έως τώρα.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες έλεγξαν από την αρχή την κούρσα και δεν άφησαν σε κανένα σημείο της διαδρομής την πρώτη θέση. Τερμάτισαν με χρόνο 7.04.20 και κατάκτησαν το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αυστρία και στην τρίτη την Ουγγαρία.

«Η εμβληματική παγκόσμια επιτυχία σας», τονίζει σε μήνυμά του προς τις Αν. Κυρίδου και Δ. Τσαμοπούλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, «όταν μάλιστα φέρνει στην Ελλάδα ένα δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση, αποδεικνύει, με αμάχητα τεκμήρια, ότι, με πανάξιους εκπροσώπους εσάς, η Ελληνική κωπηλασία γράφει μία λαμπρή σελίδα, η οποία υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια. Όπως και οι συναθλήτριές σας χθες έτσι και εσείς σήμερα μας κάνετε υπερήφανους με τις επιδόσεις σας αλλά και με το παράδειγμά σας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.