Κοινωνία

30 Ιουλίου 2019 13:37 Τελευταία ενημέρωση : 30 Ιουλίου 2019 21:38

Γιάννης Μακρής: Συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του

Διάβασέ μου το...

Που κρυβόταν ο συνεργός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή και που τον συνέλαβαν τελικά οι Αρχές.

Γιάννης Μακρής: Συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του
-


Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδερφός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή, ο οποίος κρυβόταν σε βαλκανική χώρα.

Εδώ και μέρες, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του. 

Από την ημέρα της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί και θεωρείται πως είχε βρει καταφύγιο σε κάποια βαλκανική χώρα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Όμως οι πληροφορίες πως θα επέστρεφε στη Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος πριν λίγες ημέρες πέρασε τα σύνορα. Μετά από επιχείρηση της βουλγαρικής αστυνομίας σε κρησφύγετο του, ο Βούλγαρος συνελήφθη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.

δολοφονία - Μακρής - κάμερες

 

Πηγές  από τις Αρχές της Βουλγαρίας έλεγαν ότι την 26η Ιουλίου 2019 συνελήφθη στο Χάσκοβο Βουλγαρίας, 35χρονος Βούλγαρος, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη που έλαβε χώρα την 31 Οκτωβρίου 2018, στο Πανόραμα Βούλας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Για την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί την 2 Απριλίου 2019 στη Γλυφάδα ο έτερος δράστης.