Ζώδια

01 Αυγούστου 2019 14:54

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διάβασέ μου το...

Μήνας χαλάρωσης, αυξημένης λίμπιντο και "αναζητήσεων" για πολλούς αυτός που μόλις ξεκίνησε. Τι περιμένει όμως κάθε ζώδιο;

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
-

Κριός: Στον συναισθηματικό τομέα ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που θα χαραχθεί στην μνήμη σας! Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να χαράξετε μια νέα πορεία στα συναισθηματικά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να κερδίσετε την καρδιά του συντρόφου σας, κλπ.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας (έρωτας, σχέσεις, διασκέδαση). Όπως και τον προηγούμενο μήνα, στον οίκο αυτό συνωστίζονται οι πλανήτες: ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου, ο Άρης μέχρι τις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη μέχρι τις 21/8 και ο Ήλιος μέχρι τις 23/8! Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε αδέσμευτοι θα περάσετε εξαιρετικά και θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε την άνοιξη στην συναισθηματική σας ζωή! Η ακτινοβολία σας, ο ενθουσιασμός σας, η κοινωνική παρουσία και η δημιουργικότητα σας, σας κάνουν περιζήτητους και ακαταμάχητους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ταύρος: Ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας των μεγάλων κατακτήσεων ή των μεγάλων συναισθηματικών περιπετειών, αν και μετά τις 18 του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο να βιώσετε κάποια συναισθηματικά ανοίγματα. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το διάστημα αυτό παραγωγικά, να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, να αποκοπείτε από το οδυνηρό παρελθόν σας, που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να απαλλαγείτε από την μελαγχολία που σας βαραίνει από μια σχέση που έχει τελειώσει και έχει σημαδέψει τη ζωή σας.

Η οικογενειακή ζωή ευνοείται μέσα στον Αύγουστο, καθώς και ο προγραμματισμός να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Όσοι μεταξύ σας βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια σταθερή και υγιή σχέση που δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, ίσως να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το επόμενο λογικό βήμα. Αυτό μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση ή ακόμη και η απόκτηση ενός κοινού περιουσιακού στοιχείου, που θα αυξήσει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσο για τους παντρεμένους του ζωδίου σας, ίσως να ασχοληθείτε με αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι με τον ταίρι σας. Το ενδεχόμενο να αποκτήσετε απογόνους μπορεί επίσης να εξεταστεί το διάστημα αυτό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δίδυμοι: Η χαρά της ζωή επιστρέφει, καθώς και η διάθεση σας να συνεργαστείτε με το ταίρι σας, ώστε να προχωρήσετε μπροστά σαν ταίρι και ανακάμπτει η αισιοδοξία στην καρδιά σας. Ο Δίας, ο μέγας ευεργέτης, επιστρέφει στην ορθή του πορεία μετά τις 11 Αυγούστου, στον οίκο του ζωδίου σας που αφορά τις σχέσεις και τον γάμο σας, οίκο τον οποίο κυβερνά. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, επίσης επιστρέφει σε ορθή πορεία την πρώτη μέρα του μήνα. Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν μέσα στον Ιούλιο και τάραξαν τα νερά της σχέσεις σας, τώρα μπορούν να επιλυθούν και να επανέλθει η αρμονία και η σταθερότητα.

Ερμής και Δίας σχηματιζόταν επίσης ένα εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ 20 και 22 του μήνα, που ευνοεί ιδίως τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που αναζητούν το άλλο τους μισό. Όσοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για μια σταθερή σχέση με μακροχρόνια προοπτική δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν πέρα από το πρώτο βήμα, που είναι το φλερτ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Καρκίνος: Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, επιστρέφει στις 1 Αυγούστου στην ορθή του πορεία, γεγονός που ευνοεί την επίλυση παρεξηγήσεων και διαφορών που προέκυψαν με το ταίρι σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και καθώς ο 3ος οίκος σας γεμίζει σταδιακά από πλανητικές διελεύσεις, ευνοείται ο διάλογος ή η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ των συντρόφων. Ζητήματα από αφορούν τα οικονομικά θα συνεχίζουν να απασχολούν το ζευγάρι και θα πρέπει να είστε λιγότεροι πεισματάρηδες και εγωκεντρικοί.

Όπου υπάρχουν διενέξεις για αρκετό καιρό τώρα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την πλανητική συγκυρία και να τις επιλύσετε με ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο. Αξιολογήστε και οι δύο, σε συνεργασία, εάν η σχέση σας, όπως έχει διαμορφωθεί με τον καιρό, αξίζει τον κόπο να διατηρηθεί και τι μέτρα θα πρέπει να πάρετε για να γίνει λειτουργική. Αλλιώς ίσως έφτασε η χρονική στιγμή να σκεφτείτε άλλες λύσεις. Και τα ανεπίσημα ζευγάρια φαίνεται να ταλανίζονται από τα ίδια προβλήματα με τα παντρεμένα και θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θα ήταν χρήσιμο ή σκόπιμο να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία ή το να προχωρήσουν σε ένα γάμο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Λέων: Στο ζώδιο σας πραγματοποιείται μια παρέλαση αστέρων μέσα στον Αύγουστο, κάτι που σας οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ενδοσκόπηση. Είναι επίσης μια περίοδος της ζωής σας με σημαντική εύνοια στα προσωπικά σας ζητήματα και σημαντικές ζυμώσεις στον τομέα των συναισθηματικών σας και των προσωπικών σας σχέσεων.

Με την Νέα Σελήνη στις 31/7 στο ζώδιο σας οδηγείστε σε μια προσωπική ανανέωση, αλλάζοντας ενδεχομένως την εικόνα σας και αναλύοντας την εικόνα που θα θέλατε να παρουσιάσετε στους γύρω σας. Πολλοί όμως από εσάς θα χαρακτηρίζονται αυτή την εποχή από μια έντονη εγωκεντρική διάθεση, που να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό στις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις, κοινωνικές, φιλικές ή ερωτικές. Οι ελεύθεροι θα δυσκολευτούν το διάστημα αυτό στις αρχές του μήνα να ξεκινήσουν μια καινούργια ερωτική σχέση, λόγω του γεγονότος αυτού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Παρθένος: Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου είστε πιο εσωστρεφείς, πιο ήσυχοι και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, κυρίως ψυχικές και πνευματικές. Συνιστάται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί τόσο στην συναισθηματική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η πληθώρα πλανητών (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) που θα διέρχονται τον 12ο οίκο σας (απομόνωση, μυστικοί εχθροί, αλλά και πνευματική και ψυχική θεραπεία) σας ωθούν σε μια πιο εσωτερική πορεία, σε μια αναγκαία απομόνωση για αυτογνωσία και αυτοθεραπεία. Εάν είστε σε σχέση, καλό θα ήταν να εξηγήσετε στον σύντροφό σας, ότι αισθάνεστε την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να μην αναρωτιέται με την συμπεριφορά σας.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες περνάνε στο ζώδιο σας (Άρης στις 18, Αφροδίτη στις 21, Ήλιος στις 23 και Ερμής στις 29) γίνεστε όλο και πιο δραστήριοι, ελκυστικοί αλλά και περίεργοι για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η φάση της απομόνωσης έχει τελειώσει και επισήμως… Συνεχίζετε ωστόσο να εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας, οπότε οι σχέσεις σας αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Εάν είστε παντρεμένοι, θα διαπιστώσετε ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφό σας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ζυγός: Η κοινωνική ζωή σας θα είναι αρκετά έντονη μέσα στο Αύγουστο! Έξοδοι με φιλικά πρόσωπα και προσκλήσεις σε πάρτι θα είναι συχνές. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε νέα άτομα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και συναισθηματικά. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό, ενεργοποιηθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Συμμετέχετε σε ομάδες δράσης με κοινά ενδιαφέροντα ή και δοκιμάστε την τύχη σας στο διαδίκτυο, προσέχοντας βέβαια την ασφάλεια σας.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ίσως να προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας, επειδή θα θελήσετε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Θα προκαλέσετε υποψίες και φορτισμένες συζητήσεις, έως αντιπαραθέσεις. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας (έρωτας και αγάπη) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια περίοδος που αναμένεται να επανεξετάσετε τους τρόπους που εκφράζετε τα αισθήματα σας, τις ανάγκες σας αλλά και πως καταλαβαίνετε και εισπράττετε την συναισθηματική προσέγγιση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Καλό θα ήταν να προσέξετε τις εξωσυζυγικές σας δραστηριότητες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε με το να αποκαλυφθεί η βράση σας, κάπου προς τα μέσα του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σκορπιός: Η καριέρα σας απορροφά πολύ από τον χρόνο και την ενέργεια σας αυτό τον Αύγουστο, οπότε αναγκαστικά αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στα συναισθηματικά σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, η πιθανότητα να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει είναι πολλές, αλλά θα πρόκειται για άτομο που επίσης θα κυνηγά την καριέρα του. Ίσως τα άτομο που σας ενδιαφέρει να είναι άτομο με πολλές γνωριμίες και ευρύ κύκλο, καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά.

Ίσως όμως και να έχετε υπέρμετρα ρομαντικές διαθέσεις, μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις ή πολύ υψηλές προσδοκίες που θα είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Εάν όμως ανοίξετε την καρδιά σας και κατεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών σας, μπορείτε να γνωρίστε την αγάπη της ζωής σας. Τον Αύγουστο θα χαρακτηρίζεστε από περίσσια χάρη και γοητεία, με αποτέλεσμα να γοητεύετε τους γύρω σας με ευκολία και να κατακτάτε ότι επιθυμείτε! Ξέρετε πώς να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, να μαγέψετε όσους αναζητούν «ποιητικές» βραδιές και συναισθηματική ένταση. Αλλά η γοητεία που θα έχετε μπορεί επίσης να ευνοήσει και τους παντρεμένους του ωροσκοπίου σας, με το να απομακρύνει την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας και να ανανεώσει την συναισθηματική σας ζωή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τοξότης: Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας του οίκου που σχετίζεται με τον γάμο και τις σχέσεις σας, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 1 Αυγούστου. Αποτελεί μια πολύ καλή είδηση, καθώς θα σταματήσουν οι προστριβές και οι έριδες με τον σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε πάλι όλα αυτά που σας δένουν, αφήνοντα για λίγο στην άκρη ότι είναι αυτό που σας χωρίζει. Η επικοινωνία είναι πολύ καλύτερη μέσα στον Αύγουστο και θα μπορέσετε να ξανακτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε τον προηγούμενο μήνα.

Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει επίσης σε ορθή πορεία στις 11 του μήνα. Έτσι μετά από μακρά ανάλυση προσωπική και των σχέσεων σας, λογικά είστε τώρα σε θέση να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να προχωρήσετε σε δράση, ώστε να επαναφέρετε την ερωτική-συναισθηματική σας ζωή σε ισορροπία. Εάν κάνατε τη δουλειά σας σωστά και πήρατε τα μαθήματα σας, τώρα θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας, άσχετα εάν δεν τα παραδεχτείτε ποτέ… Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τις υποχωρήσεις σας στην σχέση ή στον γάμο και να δώσετε έστω και μια μικρή ικανοποίηση στο ταίρι σας. Και αφού αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, προγραμματίστε ένα ταξίδι από κοινού, κάτι που και εσάς σας ευχαριστεί, και θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε μαζί και να ξαναβρείτε τον βηματισμό σας σαν ζευγάρι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αιγόκερως: Ο Αύγουστος είναι ο τέλειος μήνας να καταπιαστείτε με ζητήματα καρδιάς και να λύσετε προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση ή το γάμο σας. Η εμπιστοσύνη μπορεί να επιστρέψει στην σχέση σας, να ρυθμίσετε ζητήματα που αφορούν τα κοινά σας εισοδήματα και αφού παραμερίσετε ή λύσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας, να δεθείτε με τον σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Κατά την διάρκεια του μήνα οι περισσότεροι του ζωδίου σας αποζητούν σοβαρές συναισθηματικές σχέσεις, αδημονούν να επικοινωνήσουν συναισθηματικά με το ταίρι τους και είναι έτοιμοι να ανοιχτούν συναισθηματικά και να παρουσιάσουν την πιο κρυφή και ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Υδροχόος: Η Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις και γάμος) και η Νέα Σελήνη της 30 Αυγούστου τον 8ο οίκο σας (συναισθηματικές σχέσεις). Διέρχονται δε από τον 7ο οίκο σας ο Ερμής (μεταξύ 11 και 29/8), ο Άρης (μέχρι τις 18/8), ο Ήλιος (μέχρι τις 23 Αυγούστου και η Αφροδίτη (μέχρι τις 21/8). Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα περάσουν σταδιακά στον 8ο οίκο σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Αύγουστος λοιπόν του 2019 είναι ο ιδανικότερος μήνας του έτους να ξεκινήσετε μια καινούργια αισθηματική σχέση ή να δώσετε το φιλί της ζωής σε μια καταπονημένη από τον καιρό και τα προβλήματα σχέση ή γάμο. Πολλοί του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία αυτό το μήνα να επιλύσουν χρόνια προβλήματα με το ταίρι τους και να επανασυνδεθούν σε ένα πολύ πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ιχθείς: Καθώς η καριέρα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απορροφούν την μερίδα του λέοντος της προσοχής σας μέσα στον Αύγουστο, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα ζητήματα της καρδιάς. Ωστόσο μετά τις 18 του μήνα η κατάσταση θα παρουσιάζει μια αισθητή βελτίωση και μετά τις 21 θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και με την οικογένεια σας.

Καθ όλη την διάρκεια του μήνα όμως αρκετοί από εσάς θα έχετε μια συνεχή αίσθηση ευθύνης και ανεκπλήρωτων υποχρεώσεων έναντι των δικών σας ανθρώπων, που δεν καταφέρνετε να αποτινάξετε εύκολα. Προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο διαθέτετε στα αγαπημένα πρόσωπα και στο ταίρι σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση ή στον γάμο και σηκώστε και σεις το βάρος που σας αναλογεί στην κοινή σας πορεία, ώστε να μπορεί πολύ πιο εύκολα να επανέλθει η ισορροπία στην σχέση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ