Ζώδια

03 Αυγούστου 2019 07:31

Ζώδια: οι όψεις του Αυγούστου και ποιοι ευνοούνται

Διάβασέ μου το...

Ποια ζώδια του ζωδιακού κύκλου μπορούν να περιμένουν ευκαιρίες και ποια ξαφνικές αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις;

Ζώδια: οι όψεις του Αυγούστου και ποιοι ευνοούνται
-

Τον Αύγουστο οι αλλαγές και οι ευκαιρίες θα έρθουν σε διαφορετικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου μέσα από διάφορες αστρολογικές όψεις. Οι όψεις αυτές είναι:

Οι όψεις του Ουρανού

Σχεδόν πάντοτε προκαλούν έκτακτα και απρόσμενα γεγονότα, που αλλάζουν ριζικά τη ζωή μας για το καλό ή για το χειρότερο. Στο παρόν άρθρο θα εξετάσουμε μόνο τις αρμονικές όψεις του Ουρανού και τις «ουρανοκατέβατες» ευκαιρίες που θα φέρει.

Οι όψεις του Δία

Οι όψεις αυτές προσφέρουν ευκαιρίες για επέκταση και βελτίωση! Η επίδραση του Δία σχετίζεται με την επέκταση, την ευημερία, την επιτυχία και την αφθονία. Αλλά όταν ο Δίας είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, τα δώρα δεν φτάνουν απρόσκοπτα στον εκάστοτε παραλήπτη, ενώ υπάρχουν τόσες δυσκολίες, που μπορεί να χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία.

Η Νέα Σελήνη 

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί κάθε μήνα την έναρξη ενός νέου κύκλου ανάπτυξης. Συνήθως έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε περαιτέρω κάποια σφαίρα της ζωής μας ή να προωθήσουμε την επίλυση ενός πιεστικού ζητήματος. Αυτή η αστρολογική επιρροή, περισσότερο από όλες τις άλλες, απαιτεί τη συνειδητή μας συμμετοχή. Και το χαρακτηριστικό του Αυγούστου είναι ότι αυτό το μήνα υπάρχουν δύο νέα φεγγάρια (31/7 και 30/8) , που σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας δύο φορές μέσα στον μήνα αυτό!

Σημαντικές ημερομηνίες Αυγούστου και ευνοημένα ζώδια

5-9 Αυγούστου: Το τρίγωνο του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα θα φέρει μεγάλη οικονομική επιτυχία ή καλή τύχη στην αγάπη και τον έρωτα σε Λέοντες, Ταύρους, Ζυγούς και Τοξότες.

21 Αυγούστου: Το τρίγωνο του Ερμή και η θέση του Δία στον Λέοντα ευνοεί χρήσιμες επαφές, φέρνει καλά νέα ή ένα αποδοτικό ταξίδι σε Λέοντες και Τοξότες και γενική τύχη, νέες ιδέες και δημιουργικότητα σε Διδύμους και Ζυγούς.

26-31 Αυγούστου: Ο Ουρανός εναλλάσσει όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη και σχηματίζει τρίγωνο με την Νέα Σελήνη. Ξαφνική τύχη περιμένει αυτές τις μέρες τους Κριούς, Ταύρους, Παρθένους, Ζυγούς και Υδροχόους.

30 Αυγούστου: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (30/8) σκιάζεται από τον Ουρανό, μια πολύ θετική και ελπιδοφόρα όψη, που φέρνει αλλαγές και καινοτομίες για όλα τα ζώδια του ζωδιακού Κύκλου στους εξής τομείς:

Κριός: Οι συνθήκες και οι σχέσεις εργασίας με συναδέλφους αλλάζουν προς το καλύτερο. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Ταύρος: Ευχάριστη περίοδος περιμένει τους περισσότερους Ταύρους στα τέλη του μήνα! Απροσδόκητες ρομαντικές περιπέτειες, διασκέδαση, διακοπές! Είναι επιτέλους η περίοδος των ευχάριστων εκπλήξεων που έχετε ανάγκη και που θα αναπτερώσουν το πεσμένο ηθικό και θα ανεβάσουν την διάθεση σας.

Δίδυμοι: Άμεση αλλαγή και θετικές εξελίξεις σε θέματα οικογένειας και σπιτιού! Η συντροφικότητα, οι φιλικές επαφές και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρά και θετική ενέργεια.

Καρκίνος: Απρόσμενα ταξίδια φέρνουν νέους στόχους στα επαγγελματικά σας! Η συντροφικότητα, οι φιλικές επαφές και οι κοινωνικές συναναστροφές θα προσθέσουν μια νότα χαράς στην ζωή σας. Οι σχέσεις με αδέλφια και γείτονες θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Λέων: Ξαφνικά θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές στα οικονομικά σας! Μπορεί να είναι μια νέα πηγή εισοδήματος, νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ή ένας νέος τρόπος να κερδίσετε χρήματα, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες την περίοδο αυτή θα είναι συμφέρουσες.

Παρθένος: Νέες ευκαιρίες και άνοιγμα νέων δρόμων για αυτοπραγμάτωση με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας! Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός: Οι μέρες της απομόνωσης και της περισυλλογής λαμβάνουν τέλος. Ένα ταξίδι σε μοναστήρι ή κάποιο άλλο χώρο με έντονη πνευματικότητα θα αλλάξει οριστικά τον τρόπο σκέψης σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τις μέρες σας από εδώ και στο εξής πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

Σκορπιός: Ξαφνικά μπαίνουν στην ζωή σας νέοι φίλοι ή μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Τα άστρα και η Νέα Σελήνη ευνοούν τις συναναστροφές, και μιας και έχετε πρωτότυπες ιδέες, καλό θα ήταν να στραφείτε σε πιο σοβαρές, ουσιαστικές και παραγωγικές συζητήσεις.

Τοξότης: Νέες καινοτόμες ιδέες στην εργασία ή η έναρξη νέων επιχειρηματικών δραστικοτήτων υπόσχονται εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα σε μέλλοντα χρόνο. Θα διαπιστώσετε ότι όλες οι δουλειές σας θα ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία. Η αισιοδοξία επανέρχεται στα επαγγελματικά σας και θα έχετε την διάθεση να επικοινωνήστε και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας.

Αιγόκερως: Αιφνίδια ταξίδια στο εξωτερικό θα αποτελέσουν την αιτία να δημιουργήσετε επιχειρηματικές, προσωπικές ή φιλικές σχέσεις με αλλοδαπούς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ιδέες που θα δώσουν πνοή στην δημιουργικότητα ή την επιχειρηματικότητά σας.

Υδροχόος: Θα ολοκληρώσετε μια ενδιαφέρουσα εμπορική συμφωνία τις μέρες αυτές! Συζητήσεις, οργάνωση δραστηριοτήτων, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί θα καταφέρατε να θεμελιώσετε επιτέλους αυτό που θα εξασφαλίσει τη μελλοντική σας επιβίωση.

Ιχθείς: Θετική αλλαγή στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή υπόσχονται οι μέρες αυτές! Θα απαλλαγείτε από φλύαρες ή ανούσιες σχέσεις και θα εισέλθετε ξαφνικά σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα το διάστημα αυτό.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ