Κόσμος

03 Αυγούστου 2019 21:34 Τελευταία ενημέρωση : 04 Αυγούστου 2019 00:24

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα του Τέξας (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πυροβολούσε αδιακρίτως, σκορπώντας τον θάνατο. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία. Εικόνες του μακελάρη από κάμερα ασφαλείας.

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα του Τέξας (βίντεο)
-

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Τέξας, μετά την επίθεση ενόπλου σε πολυκατάστημα στο Ελ Πάσο.

Μεταξύ 15 με 20 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από τα πυρά και πιθανώς πολλοί είναι νεκροί από την ένοπλη επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Ελ Πάσο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνήτη του Τέξας.

Μία γυναίκα, που μόλις έκανε τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας Walmart, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως άκουσε κάτι σαν «πυροτεχνήματα» την ώρα που αναζητούσε μία θέση στάθμευσης. «Κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Είδα έναν άνδρα με ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο. Στόχευε τον κόσμο και πυροβολούσε σε ευθεία βολή εναντίον του. Είδα τρεις, ή τέσσερις, να πέφτουν στο έδαφος», τόνισε.

Η Αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να μην πλησιάσουν στο εμπορικό κέντρο Cielo Vista Mall, ενώ διεξαγόταν επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη.

Από τον Λευκό Οίκο ανακοινώθηκε πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενημερώθηκε για την ένοπλη επίθεση και εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

Το τηλεοπτικό δίκτυο KTSM 9 έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από κάμερα ασφαλείας, στις οποίες διακρίνεται ο ένοπλος την ώρα που μπήκε στο πολυκατάστημα.

Ο μακελάρης συνελήφθη από αστυνομικούς και ανακρίνεται. Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ