Κοινωνία

04 Αυγούστου 2019 16:48

Νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Διάβασέ μου το...

Στον φάκελο της δολοφονίας προστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίον γυναικών.

Νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη
-

Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών στην Ασφάλεια Χανίων μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, της φωτογραφίας του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον και κυρίως του λευκού Ι.Χ. αυτοκινήτου με το οποίο επιτέθηκε και μετέφερε την Αμερικανίδα στο παλαιό γερμανικό καταφύγιο προκειμένου να τη βιάσει.

Ο 27χρονος έχει, ήδη, παραδεχτεί στον ανακριτή πως «έχω πειράξει κι άλλες κοπέλες, όποια μου άρεσε τη χτυπούσα με το αυτοκίνητο». Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον σχετικό φάκελο που έχει ανοίξει η Ασφάλεια Χανίων προστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίον γυναικών, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν ‘Ιτον.

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων γυναικών στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις.

Μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.

Ο 27χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση κατ΄εντολή του ανακριτή .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ