Ζώδια

05 Αυγούστου 2019 07:20

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Μια εβδομάδα που ο Δίας βαράει υπερωρίες στον Τοξότη για να περνάμε εμείς καλά, αφού κατά τη διάρκεια της θα βρεθεί σε πολύ καλές όψεις αρχικά με τον Ήλιο και στη συνέχεια με την Αφροδίτη που και οι δύο βρίσκονται στο Λέοντα.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

Κριός: Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές, αν θες να κερδίσεις την εύνοια κάποιων ανθρώπων και να μπορέσεις να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, είτε όμως και σε οικονομικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ωστόσο είναι τις παρεμβάσεις κάποιων ανθρώπων στο γάμο σου ή τη σχέση σου, αφού ακόμα κι αν έχουν  τις καλύτερες των προθέσεων είναι πιθανό η επιρροή τους να φέρει αποτελέσματα τα οποία θα είναι κόντρα στις πραγματικές διαθέσεις σου.

Δίδυμοι: Καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείς μόνο με ανθρώπους και δραστηριότητες που είσαι σίγουρος ότι σε ευχαριστούν. Ακόμα κι αν οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες και υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν μπορείς να παραβλέψεις προσπάθησε να βρεις τον τρόπο να τις διασκεδάσεις και να νιώσεις δημιουργικός. Προς το απογευματάκι μπορεί να προκύψουν κάποιες λιγότερο ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως στον ερωτικό τομέα ή να νιώσεις τη διάθεση σου ασταθή, όμως το μόνο που θα χρειαστείς είναι απλά λίγο καθαρό μυαλό. 

Καρκίνος: Με κριτήριο τη διατήρηση των ισορροπιών στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αναμένεται να πάρεις αποφάσεις σήμερα για τις οποίες δε θα είσαι σίγουρος ούτε ότι θα σε ευχαριστήσουν, αλλά ούτε κι ότι θα μπορέσεις να τις υποστηρίξεις μέχρι τέλους. Καλό θα είναι να μη βιαστείς να δεσμευτείς για τίποτα σήμερα, ειδικά μέχρι το απόγευμα, αφού στη συνέχεια της μέρας ή το πολύ μέχρι αύριο είναι πολύ πιθανό να τα πάρεις πίσω. Επίσης, μην επιτρέψεις σε τυχόν μικροπαρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Λέων:  Μια, δυο γνώμες είναι συνήθως καλές όταν έχεις διλλήματα τύπου «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» ή που είτε μπρος πας, είτε πίσω εσύ και πάλι ευχαριστημένος θα είσαι. Όταν όμως μαζεύονται πολλές φωνές είναι λογικό να μπερδεύεσαι και κάθεσαι για ώρες στο ίδιο σημείο, τακτική που πολλές φορές σε έχει «κάψει», αφού περνάνε από μπροστά σου τα τραίνα, πλοία, αεροπλάνα κι εσύ κάθεσαι και βλέπεις την ίδια θέα... Φρόντισε λοιπόν σήμερα να αποφύγεις τις περιττές συζητήσεις και την υπερανάλυση, γιατί οι ευκαιρίες περνούν και χάνονται.

Παρθένος: Παρθένε μου, αν περιμένεις τους άλλους να σου πουν πως νιώθουν για να δεις κι εσύ πως θα νιώσεις γι’ αυτούς ή τι θα σου δώσουν για να ανταποδώσεις τόσο όσο, μπορεί αν όλα σε αυτή τη ζωή ήταν αριθμοί να ήταν πολύ δίκαιο, αλλά δεν είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που θα μας δώσουν περισσότερα απ’ όσα θα τους δώσουμε ή στιγμές που εμείς νιώθουμε έντονα και ο άλλος μπορεί να είναι απορροφημένος στις σκέψεις του. Αυτό γιατί θα πρέπει να σου δημιουργεί ανασφάλειες και να σου παγώνει τα συναισθήματα;

Ζυγός: Εσύ που επιδιώκεις τις ισορροπίες όσο κανείς άλλος, στην προσπάθεια σου να τις πετύχεις βρίσκεις και τρόπους να τις ταράζεις όσο επίσης κανείς άλλος. Κι αυτό είναι θέμα καθαρά δικής σου ανασφάλειας, γιατί φοβάσαι ότι οι άλλοι είναι άδικοι, ότι λειτουργούν μόνο με τα ένστικτα της επιβολής και της επιβίωσης και ότι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή σου την αδυναμία-καλοσύνη, ανάλογα πως το βλέπεις. Η πραγματική ισορροπία είναι εκεί που αναγνωρίζεις και σέβεσαι τα «θέλω» και των δύο πλευρών και βάζεις τα όρια σου, χωρίς να φοβάσαι αν ο άλλος θα το πάρει στραβά.

Σκορπιός: Όσο δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του και την πιο ευαίσθητη πλευρά του, τόσο αυτά θα βγαίνουν στην επιφάνεια μόνα τους, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα να τα ελέγξεις. Και θα είναι αυτά που θα σε πληγώνουν και θα σου δημιουργούν την τάση να απομονωθείς, γιατί θα νιώθεις ευάλωτος. Μια καλή επιλογή για εσένα σήμερα θα ήταν να προσφέρεις οικειοθελώς τη βοήθεια σου σε κάποιον που τη χρειάζεται. Έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις μέρος ενός συναισθηματικού κόσμου που ούτε εσύ ο ίδιος δε γνωρίζεις.

Τοξότης:Ακόμα κι αν με τους ανθρώπους γύρω σου σε συνδέει μια κοινή πορεία ή κάποια κοινά ενδιαφέροντα, αυτό δε σημαίνει ότι είστε ίδιοι. Και ναι μεν σε θεωρητικό επίπεδο όλοι το ξέρουμε αυτό και το δεχόμαστε γενικότερα, ίσως όμως λόγω του ναρκισσισμού μας ή λόγω του ότι έχουμε ανάγκη να βρίσκουμε κοινά στοιχεία στον κόσμο θέλουμε να νιώθουμε ότι έχουμε ανθρώπους δίπλα μας ίδιους με μας. Η στιγμή που συνειδητοποιούμε τις διαφορές μας μπορεί να μην είναι καθόλου ευχάριστη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι διαφορές αυτές δεν υπήρχαν, απλά δε χρειαζόταν να εστιάσουμε σε αυτές. Από το απόγευμα και μετά που ενδέχεται να βρεθείς σε αυτή τη θέση, προσπάθησε να μάθεις από τη διαφορετικότητα του άλλου.

Αιγόκερως: Σήμερα στην προσπάθεια σου να δείξεις τις ικανότητες σου, για να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες στο περιβάλλον σου ή για να γίνεις αρεστός είναι πιθανό να κάνεις πράγματα που δε σε εκφράζουν, να χάσεις τη μπάλα και να εκτεθείς. Δεν μπορείς να μετράς διαρκώς την ευτυχία σου ή την επιτυχία σου με ξένα μέτρα, γιατί μεταλλάσσεσαι σε χαμαιλέοντα που αλλάζει χρώματα ανάλογα με το που θα τύχει να βρεθεί ανά πάσα στιγμή. Το θέμα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι σε παρακολουθούν και αυτό που περιμένουν από σένα είναι απλά να είσαι ο εαυτός σου.

Υδροχόος: Ακόμα και στις διακοπές χρειαζόμαστε χρόνο για να αποφορτιστούμε και να χαλαρώσουμε. Πόσο μάλλον όταν δεν είμαστε σε διακοπές και προσπαθούμε να θέσουμε υπό έλεγχο το άγχος της καθημερινότητας. Είναι όμως μια μέρα που θα έχεις τις ευκαιρίες και μπορείς να το φιλοσοφήσεις. Θα σε βοηθήσει μάλιστα να ασχοληθείς με δραστηριότητες που ενδείκνυνται για την περίπτωση σου, όπως κάποιο σπορ για να ανέβουν οι ενδορφίνες σου, το να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι για να ξεχαστείς, να κάνεις σεξ ή έστω να το ρίξεις στη σοκολάτες… Ό,τι και να κάνεις καλά θα περάσεις!

Ιχθείς: Η σημερινή μέρα έχει για εσάς κάποιες συγκρούσεις, κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο, αφού είναι πιθανό να βιώσετε έναν παραλογισμό. Από τη μία πλευρά συναισθήματα που δημιουργούνται από δικές σας ανασφάλειες ή υποψίες ότι οι άλλοι θέλουν να σας εκμεταλλευτούν ή σας υποτιμούν κι από την άλλη η λογική που λέει ότι μπορεί να έχετε ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις. Και μην αφήσετε σε θεωρίες τύπου «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» να καθορίσουν τη στάση σας, γιατί μπορεί τσάμπα να χαλάτε τη ζαχαρένια σας. 

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ