Ζώδια

06 Αυγούστου 2019 07:19

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία για την αστρολογία θεωρείται μια από τις πιο τυχερές όψεις που υπάρχουν και που κάποιος μπορεί να έχει στο ωροσκόπιο του.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

Κριός: Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο στον 5ο ηλιακό σας οίκο είναι μια όψη ικανή να σας γεμίσει με την πίστη που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να κυνηγήσει ακόμα και το πιο τρελό του όνειρο. Αν αγγίζει κάποιον προσωπικό δείκτη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο είναι ικανή να σας δώσει τύχη με το τσουβάλι, ενώ είναι μια πολύ καλή μέρα για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να θέσετε σε εφαρμογή κάποιο φιλόδοξο σχέδιο που μπορεί να έχετε. Η αισιοδοξία δε θα σας λείψει σίγουρα, το ερώτημα είναι πόσο γενναιόδωρος θα φανεί μαζί σας σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, ενώ αν το θέλετε είναι και όψη που φέρνει απογόνους.

Δίδυμοι: Μπορεί το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία να αφορά κυρίως τα ζώδια της φωτιάς, όμως με το Δία απέναντι σου φάτσα-κάρτα θα το τσιμπήσεις κι εσύ το δωράκι σου. Και τι δώρο περιμένεις από το θείο Δία εδώ και κάτι μήνες που είναι στον Τοξότη; Μια σχέση; Μια νέα συνεργασία; Έναν απόγονο; Αυτά θα σου δώσει μέσω της όψης του με τον Ήλιο από τον 3ο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος φροντίζει να φέρει στη ζωή σου ανθρώπους που θα την ανανεώσουν και θα την κάνουν πιο όμορφη.

Καρκίνος: Κι εκεί που μπορεί να είχες σχεδόν απελπιστεί, σιγά σιγά φαίνεται να στρώνει το πράμα και έρχεται κι αυτό το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία για να σου δώσει την ευκαιρία να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ότι πατάς και πάλι σε στέρεο έδαφος και όχι σε κινούμενη άμμο. Έτσι από τη μία μπορεί να βρεις μια δουλειά ή να προκύψει μια αλλαγή που θα κάνει την καθημερινότητα σου καλύτερη, ενώ οι γεννημένοι στην αρχή του 3ου δεκαημέρου μπορούν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή. 

Λέων:  Σου το φωνάζω μήνες τώρα ότι όσο θα κλείνεις προβληματικά κεφάλαια στη ζωή σου, τόσο αυτή θα γίνεται γενναιόδωρη μαζί σου. Και έρχεται η σημερινή όψη ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιο σου και το Δία απ’ τον Τοξότη για να απογειώσει την ερωτική σου ζωή, κυρίως, αλλά και να σε γεμίσει ξανά με ενθουσιασμό! Ειδικά όσοι γιορτάσετε τα γενέθλια σας αυτές τις μέρες μπορείτε να ελπίζετε σε μια χρονιά που η αισιοδοξία και η εύνοια της τύχης δε θα σας εγκαταλείψουν!

Παρθένος: Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι μια όψη που σε γεμίζει θάρρος για να αντιμετωπίσεις την κακοτυχία ή τις όποιες δυσκολίες και σου δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος σου, αλλά έχεις ανθρώπους που σε νοιάζονται πραγματικά και είναι έτοιμοι να σταθούν δίπλα σου, ακόμα κι αν όλος ο πλανήτης βρεθεί εναντίον σου. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν και θετικές εξελίξεις τα εργασιακά σου ή σε θέματα υγείας, ενώ ευνοϊκά είναι για σένα τα πράγματα κι αν ετοιμάζεις κάποια αλλαγή κατοικίας.

Ζυγός: Με τους Ήλιο και Δία να σχηματίζουν μια μοναδική όψη τριγώνου από τα φιλικά σου πύρινα ζώδια του Λέοντα και του Τοξότη αντίστοιχα αυτό που αλλάζει πρώτα απ’ όλα και είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σου έχουν βγάλει την ψυχή και να συνεχίζουν είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να βρίσκεις διεξόδους για να καθαρίζει το μυαλό, να νιώθεις και να λειτουργείς πιο αισιόδοξος και πιο δημιουργικός. Οι μέρες αυτές φέρνουν στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να… τη δεις αλλιώς.

Σκορπιός: Ήλιος και Δίας σε τρίγωνο από Λέοντα και Τοξότη αντίστοιχα για να σε βοηθήσουν να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και να βγεις δυναμικά προς τα έξω για να κυνηγήσεις ό,τι σου αξίζει. Είναι μια πολύ καλή όψη κατά βάση για οικονομικά ζητήματα, χωρίς να σημαίνει απαραιτήτως ότι κερδίζεις το τζόκερ. Κερδίζεις όμως σίγουρα την αναγνώριση ανθρώπων που προκειμένου να σου δείξουν την εκτίμηση τους μπορεί να σου κάνουν δώρο ακόμα και ταξίδια για να περάσουν μαζί σου τις διακοπές τους.

Τοξότης: Τί να λέμε… Ο Δίας απ’ το ζώδιο σου σε τρίγωνο με τον Ήλιο από το Λέοντα. Διανύεις μέρες φωτιά και η φωτιά άλλοτε είναι καταστροφική και άλλοτε εξαγνιστική. Έχεις λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να ξεφορτωθείς οτιδήποτε σε βαραίνει και να κοιτάξεις πως θα «κάμεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις» που έλεγε και ο Καβάφης. Απλά διάλεξε εσύ τον προορισμό και ποιους θα πάρεις μαζί σου. Έρωτες, λεφτά, ταξίδια, ό,τι μπορεί να ονειρεύεται ένας άνθρωπος μπορεί να τα δώσει αυτή η όψη κι εσύ είσαι αυτός ο άνθρωπος.

Αιγόκερως: Με τον Ήλιο από τον 8ο ηλιακό σου οίκο και το Δία από τον 12ο σε όψη τριγώνου αυτό που μπορείς να περιμένεις είναι αυτό που θα απαντούσες στην ερώτηση «τι χρειάζεσαι περισσότερο σε αυτή τη φάση της ζωής σου;». Μια οικονομική ενίσχυση για να πάρεις ανάσες; Μια καλή εξέλιξη που θα εντείνει το σθένος σου για να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα υγείας; Διαίσθηση και πίστη για να πάρεις τη σωστή απόφαση σε ένα ερώτημα κρίσιμο για τη ζωή σου; Ό,τι χρειάζεσαι περισσότερο!

Υδροχόος: Αυτό το καταπληκτικό τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι σου με το Δία στον Τοξότη είναι μια όψη που σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σου θυμίζουν την πιο θετική και πιο δημιουργική σου πλευρά, αυτή που το προηγούμενο διάστημα δυσκολευόσουν να εντοπίσεις. Νιώθεις λοιπόν την ανάγκη να ονειρευτείς ξανά, να βάλεις στόχους και να ξεκολλήσεις από τη μιζέρια. Εμπιστεύσου ανθρώπους που δείχνουν να σε νοιάζονται και φαίνεται να θέλουν το καλό σου.

Ιχθείς: Με το Δία απ’ το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον 6ο οίκο της καθημερινότητας σου τα νέα είναι πολύ καλά για εσένα, αφού οι αντιξοότητες που μπορεί να συναντούσες το προηγούμενο διάστημα και οι οποίες μπορεί να μη σε άφηναν να χαρείς με όσα βαίνουν καλώς στη ζωή σου, υποχωρούν. Τώρα μπορείς να οργανώσεις τη δουλειά σου καλύτερα ή να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πίεσαν υπέρ του δέοντος. Θα στο θυμίσω και μεθαύριο λόγω Αφροδίτης, αλλά προσοχή στη διατροφή σου αυτό το διάστημα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ