Ζώδια

09 Αυγούστου 2019 07:31

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Στα θετικά των ημερών είναι και το πέρασμα του Ερμή στο Λέοντα που δημιουργεί πιο θετικές σκέψεις μέσα μας...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

Κριός:  Μη μου αγχώνεσαι! Αν με διαβάζεις ακόμα και στις διακοπές σου με το φόβο μήπως κάποια στιγμή στο χαλάσω, μη με διαβάζεις καθόλου. Έχεις μέρες ακόμα! Αυτός ο ερωτικός Αύγουστος συνεχίζεται και με τον Ερμή να περνάει κι αυτός στο Λέοντα το πάρτυ κορυφώνεται και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα εντείνεται περαιτέρω. Από την άλλη όμως είναι μια πολλή δημιουργική περίοδος για σένα που μπορείς να πάρεις ενέργεια και μόνο αν σκεφτείς τα επόμενα σου βήματα. Πολύ καλή περίοδος για συζητήσεις με τα παιδιά σου που μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ σας, αρκεί να αφήσεις τα δράματα και τους συναισθηματικούς εκβιασμούς στην άκρη.

Ταύρος: Ο Ερμής επιστρέφει στο Λέοντα για να συμπληρωθεί το καρέ. Όμως μην ετοιμάζεσαι να κάτσεις για μπιρίμπα, γιατί από τον 4ο ηλιακό σου οίκο ο Ερμής μιλάει για μετακινήσεις και ταξίδια απ’ τη μία, αλλά και για μετακομίσεις εν μέσω καύσωνα από την άλλη. Παράλληλα, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις με άτομα που ανήκουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με τη στενή ή την ευρεία έννοια του όρου και να χτίσετε νέες γέφυρες επικοινωνίας, αρκεί να είσαι έτοιμος για υποχωρήσεις.

Δίδυμοι: Με τον κυβερνήτη σου να περνάει και πάλι στο Λέοντα, στον τομέα δηλαδή του ωροσκοπίου σου που αφορά τα αμιγώς επικοινωνιακά ζητήματα της ζωής σου ξεμπλοκάρεις και αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, απαλλαγμένος από τα συναισθηματικά μπερδέματα της προηγούμενης περιόδου. Παράλληλα, με όλο αυτό το συρφετό που γίνεται με τόσους πλανήτες μαζεμένους στο Λέοντα υπάρχει υπερπληροφόρηση και καλό θα είναι να φιλτράρεις όσα ακούς, αλλά και να προσέχεις και τι λες, γιατί κάτι κρίσεις υπερβολής θα τις περάσεις. Καλή περίοδος για αγορές μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς.

Καρκίνος:  Ο Ερμής ετοιμάζεται να σε αφήσει οριστικά και να περάσει στο Λέοντα (κι αυτός!) για να μπούμε σιγά σιγά και στις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν για να προωθήσεις τα σχέδια για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Από την άλλη όμως έρχεται να σε κάνει να σκεφτείς λίγο πιο λογικά φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έφερε στην επιφάνεια το προηγούμενο διάστημα η ανάδρομη πορεία του. Βέβαια, μην παραξενευτείς αν δεις τους ανθρώπους γύρω σου να σε κοιτάνε σας εξωγήινο, αφού είσαι ικανός από την απόλυτη κατάθλιψη να δείχνεις ότι πετάς στα ουράνια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που στα μάτια των υπολοίπων δε φαίνεται φυσιολογικό.

Λέων: Πλανήτες μπαίνουν, πλανήτες… δε βγαίνουν στο ζώδιο σου, όπου έχεις φτιάξει το δικό σου γαλαξία. Μέρος του από την Κυριακή κι ο Ερμής που σε βοηθάει να διεκδικήσεις με σθένος και πειθώ το αντικείμενο του πόθου σου! Όμως δεν αφορά μόνο τα προσωπικά σου, αφού είναι μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία αν θες να τρέξεις ζητήματα που για σένα αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες, αλλά το προηγούμενο διάστημα κάθε σου προσπάθεια έπεφτε στο κενό χωρίς να είναι στο χέρι σου να αντιδράσεις και να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Για τρίξε τους λίγο τα δόντια…

Παρθένος: Κι ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τις ετοιμασίες υποδοχής του κυβερνήτη σου του Ερμή στο ζώδιο σου σε λιγότερο από 20 μέρες θα έχεις την ευκαιρία να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα δωμάτια σου και να προετοιμάσεις τα σχέδια σου και τις αποφάσεις σου, που θα ανακοινώσεις από Σεπτέμβριο με το καλό. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό να κάνεις μυστικές συζητήσεις κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα ή ασχοληθείς με κάποια θέματα υγείας που μπορεί να είχες αφήσει να σε ταλαιπωρούν χωρίς να τους δίνεις την πρέπουσα σημασία.

Ζυγός: Εσύ; Το πιο κοινωνικό πλάσμα του ζωδιακού, δεν πρόκειται να ξεμείνεις από φίλους και ανθρώπους γενικότερα, γιατί πάντα θα έχεις κάποιον για κάθε πιθανή περίσταση. Ειδικά τώρα μάλιστα με τον Ερμή να γίνεται ο τέταρτος πλανήτης που περνάει στο Λέοντα, ό,τι δυσκολία κι αν αντιμετωπίζεις, βρίσκεις τον κατάλληλο υποστηριχτή, αυτόν που ξέρει τη μία και μόνη διαδρομή που βγάζει απ’ το λαβύρινθο. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις γέφυρες με ανθρώπους που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί. Μόνο που για να τις χτίσεις θα χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι… Μη φανταστείς κανένα κόκορα, αλλά τον εγωισμό σου…

Σκορπιός: Ο Ερμής επιστρέφει στο Λέοντα και τώρα που… έγιναν πολλοί οι πλανήτες στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου δεν μπορεί παρά να γίνεις το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο. Ίσως όχι της χώρας ολόκληρης, όμως της πόλης σου; του χωριού σου; της γειτονιάς σου; σίγουρα! Μην το συζητάμε Σκορπιέ μου, θες δε θες τα φλας αστράφτουν ακόμα κι όταν πηγαίνεις τουαλέτα, γιατί κάθε σου κίνηση καταγράφεται. Είναι στο χέρι σου αν θα αρπάξεις την ευκαιρία να λάμψεις ή αν θα προσπαθήσεις να χαραμίσεις το φως σου για να φωτίσεις το απόλυτο σκοτάδι.

Τοξότης: Και ο Ερμής στο Λέοντα! Κι αν υποθέσουμε ότι είχες κι εσύ τα βάσανα σου την προηγούμενη περίοδο -που ας μην κοροϊδευόμαστε, θα πέσει φωτιά να σε κάψει…- τελειώνουν κι αυτά. Για την ακρίβεια εσύ τα τελειώνεις. Γιατί δε σε νοιάζει τι λέει ο πάσα ένας, όπως και δεν έχεις καμία διάθεση όταν 9 στα 10 πράγματα πηγαίνουν καλά να κάτσεις να κλάψεις για το 1 που δεν πάει… Και πολύ καλά κάνεις! Γιατί όσο σκέφτεσαι θετικά και δημιουργικά τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν.

Αιγόκερως: Στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου, εκεί που υπάρχει σεξ και χρήμα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τελευταία, η οποία μάλιστα θα ενταθεί κι άλλο τώρα που θα μπει σ’ αυτόν και ο Ερμής. Πολύς κόσμος που λες και κάπως πρέπει να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα, γιατί είσαι και τύπος που δε σου αρέσει να σου βγαίνει το όνομα. Πρώτοι στην ουρά θα περάσουν άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Αν δε θες ούτε αυτούς, κάτσε μες στον καύσωνα και μίλα για δουλειές. Δεν το λέω ειρωνικά, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Υδροχόος: Στρατός ολόκληρος απέναντι σου: ΉλιοςΆρηςΑφροδίτη και από την Κυριακή και ο Ερμής. Για να δούμε τώρα κατά πόσο είσαι κάστρο απόρθητο ή κατά πόσο θα αναγκαστείς να παραδοθείς στον άλλον και μάλιστα κάτω από συνθήκες ανισορροπίας δυνάμεων. Μπορεί να αντιστάθηκες σθεναρά, όμως ας είσαι προετοιμασμένος, γιατί αυτή τη φορά μπορεί να τα φας τα μούτρα σου και να σέρνεσαι. Αν συνεχίσεις να πουλάς τρέλα, το σύμπαν θα σου φέρει εκείνον τον έναν που εσύ θα κόβεις τις φλέβες σου για πάρτη του κι εκείνος θα σου φέρνει ξυραφάκια. Το νου σου!

Ιχθείς: Με τον Ερμή να περνάει και αυτός στο Λέοντα καταφτάνει η ώρα που θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να τα αντιμετωπίσεις με ευθύτητα και λογική. Δεν μπορείς να βάζεις τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλάκι και δε χωράνε αναβολές. Αν δεν αντέχεις να παραδεχτείς τα λάθη σου στους άλλους, τουλάχιστον φρόντισε να αλλάξεις τον τρόπο που μπορεί να έχεις διαχειριστεί ως τώρα τα όποια προβλήματα σε ταλαιπωρούν καθημερινά και κυρίως στον εργασιακό σου χώρο και να αναγνωρίσεις και στους άλλους το δικαίωμα να σου δείξουν μεταμέλεια με τις πράξεις τους.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ