Ζώδια

10 Αυγούστου 2019 09:32

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Διάβασέ μου το...

Η ευμετάβλητη διάθεση κάνει την παρουσία της πολύ έντονη. Τι θα πρέπει να προσέξουμε;

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου
-

Αρκετές πλανητικές ανακατατάξεις γίνονται αυτό το Σ/Κ, που διατηρούν τη διάθεση σε εγρήγορση, μακριά από την πλήξη, που ούτως ή άλλως απομακρύνεται εύκολα και από την εποχή.

Αρχικά το Σάββατο το πρωί, έχουμε την κόντρα της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα και ως το μεσημέρι, όλο και κάτι δεν γίνεται σωστά.

Μπορεί άλλα να θέλουμε και άλλα να γίνονται, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε λάθη και χάνουμε τον χρόνο μας άσκοπα.

Η ευμετάβλητη διάθεση κάνει την παρουσία της πολύ έντονη

Το διάστημα αυτό ας μην καταπιαστούμε με σοβαρές ασχολίες, περιμένοντας ως αργά το απόγευμα , την επίδραση της αρμονικής όψης με τον Άρη. Από το απόγευμα και μετά, πετάμε στα ουράνια, γινόμαστε ξανά λειτουργικοί και το βράδυ, απολαμβάνουμε διασκέδαση με παρείστικη διάθεση. Ενθουσιασμός και κέφι, χρωματίζουν το Σαββατόβραδο.

Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένοι και Δίδυμοι να προσέξουν τις πρωινές ώρες τις επιθυμίες και τις κινήσεις τους, καθώς δεν είναι σίγουροι για τίποτα. Λέοντες και Τοξότες, είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Την Κυριακή, υποδεχόμαστε τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τη στάση του Δία για να γυρίσει σε ευθεία φορά, καταθέτοντας πολλά δώρα που έχει υποσχεθεί σε πολλούς. Παράλληλα ο Ερμής περνάει ξανά στο ζώδιο του Λέοντα.

Προς το απόγευμα η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό, οδηγεί σε ένα γοητευτικό βράδυ Κυριακής, στο οποίο μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό και εκεί θα πρέπει να εστιαστούμε. Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι ξεχωρίζουν για τις ποιοτικές και ξεχωριστές επιλογές τους.

Να θυμάμαι: Κάνοντας υπομονή για το καλό, έρχεται το ακόμα καλύτερο!

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ