Ζώδια

12 Αυγούστου 2019 09:59

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Δευτέρας

Text to Speech

Αυλαία για την πιο καλοκαιρινή εβδομάδα του χρόνου, αλλά στο μόνο που της μοιάζει ο ουράνιος θόλος είναι ότι εκεί πάνω γίνεται πανηγύρι, γιατί κατά τ’ άλλα οι πλανήτες... δεν απεργούν και οι εξελίξεις είναι πολλές.

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Δευτέρας

Κριός: Δε σε χωράει ο τόπος, αφού με το Δία να γυρίζει από σήμερα σε ορθή πορεία στον Τοξότη θέλεις να φύγεις και να ξεφύγεις απ' οτιδήποτε μέτριο, μίζερο, μικρό. Γνωρίζεις πια καλά πως όπως καθετί σε αυτή τη ζωή κάνει τον κύκλο του, έτσι μπορεί να συμβεί και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή και όσα μπορούν να σε κάνουν χαρούμενο. Αν ξυπνάς σε μια καθημερινότητα που δε βρίσκεις νόημα και καθετί φαίνεται μάταιο είναι στο χέρι σου να κάνεις την αλλαγή, ειδικά τώρα που όλα μοιάζουν να λειτουργούν υποστηρικτικά.

Ταύρος: Καλές οι σταθερές, καλή και η ασφάλεια, αλλά υπάρχει μέσα σου μια πλευρά που δεν μπορεί να μένει ακάλυπτη και αυτή έχει να κάνει με τις απολαύσεις γενικότερα, αλλά και με το σεξ ειδικότερα. Στην προσπάθεια σου να διασφαλίσεις την απαραίτητη για σένα σταθερότητα έχεις καταπιέσει ανάγκες που όσο δεν τους επιτρέπεις να βγουν στην επιφάνεια με τις ευλογίες σου και κάνεις ότι δεν τις βλέπεις, θα βγουν "με το έτσι θέλω 'γω", κάτι που ελλοχεύει τον κίνδυνο να αφήσεις πίσω σου καμένη γη.

Δίδυμος: Με το Δία να γυρίζει από σήμερα ορθόδρομος στον Τοξότη οι σχέσεις ξαναπαίρνουν τα πάνω τους και αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Το προηγούμενο διάστημα είχες την ευκαιρία να ανακαλύψεις πτυχές των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν που ως τώρα τις προσπερνούσες, ίσως γιατί δεν άντεχες να τις δεις. Τώρα πια ξέρεις ότι οι επιλογές είναι δύο: είτε να αποδεχτείς αυτές τις πλευρές τους, είτε να κάνεις χώρο στη ζωή σου για ανθρώπους που θα σου είναι πιο εύκολοι. 

Καρκίνος: Το προηγούμενο διάστημα είχες την ευκαιρία να αξιολογήσεις και να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα της καθημερινότητας σου και της ζωής σου γενικότερα. Τώρα έχοντας δημιουργήσει νέα δεδομένα και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι κάποια πράγματα για να γίνουν απαιτούν τη δική σου ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα μπορείς να νιώθεις δυνατός και να ονειρεύεσαι ένα αύριο πιο υγιές με καλύτερες συνθήκες σε όλους τους τομείς. Προσοχή μονάχα, γιατί ο Δίας από εκεί που είναι μπορεί να σε φορτώσει με κιλά. Ή καλύτερα με πολλά κιλά...

Λέων: Εντάξει, μπορεί να χρειάστηκε να περάσεις τις 7 θάλασσες για να συναντήσεις τον έρωτα, αλλά αυτό είναι και το δυνατό σου χαρτί τώρα που ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη. Γιατί τι να τον κάνεις όταν έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα; Όχι ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος, αλλά πώς θα γίνει; είναι στη φύση μας να εκτιμούμε αυτά για τα οποία χρειάστηκε να ξεπεράσουμε μεγάλες δυσκολίες για να τα κατακτήσουμε. Ίσως επειδή στη διαδρομή αποκτήσαμε και περισσότερη σοφία!

Παρθένος: Με το Δία ορθόδρομο πια στον Τοξότη θα καταφέρεις να κάνεις ειρήνη με το παρελθόν σου. Αυτό δε σηματοδοτεί απαραιτήτως και τη λήξη του πολέμου, όμως σίγουρα μπαίνεις σε μια περίοδο εκεχειρίας που δείχνεις διάθεση να συμφιλιωθείς μαζί του και αυτό απ' την πλευρά του δεν ξεπετάγεται όποτε γουστάρει για να σου θυμίσει ότι άμα θέλει μπορεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής σου. Τώρα λοιπόν είναι και η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με όσα σε έχουν πληγώσει ή καθορίσει και να απαλλαγείς από το βάρος τους.

Ζυγός: Με τις καλύτερες των συνθηκών μπορείς να φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αφού από σήμερα ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος στον 3ο ηλιακό σου οίκο των ταξιδιών, αλλά και των νέων γνωριμιών. Είναι λοιπόν μια υπέροχη στιγμή για να αφήσεις τα πάντα πίσω σου και να αδειάσει το μυαλό. Από την άλλη τους επόμενους μήνες θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου δείξουν ότι ένα τρίτο μάτι μπορεί να δει κάποιες καταστάσεις πιο αποστασιοποιημένα και πιο αντικειμενικά, την ίδια στιγμή που εσύ τις δέχεσαι όχι από επιλογή, αλλά επειδή έτσι έχεις συνηθίσει.

Σκορπιός: Ναι, ένας Δίας στο 2ο ηλιακό σου σπίτι αυτό που σίγουρα ευνοεί είναι την τσέπη σου, αφού από σήμερα που γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται και κάποια χρήματα που είχαν καθυστερήσει επιτέλους να βρίσκουν το δρόμο... Σε ευνοεί όμως και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ακόμα κι αν το προηγούμενο διάστημα είχε κάποιο χωρισμό θα δεις ότι ήταν για καλό, γιατί στην προσπάθεια σου να ελέγξεις τα συναισθήματα κάποιου άλλου, ξέχασες να ασχοληθείς με τα δικά σου.

Τοξότης: Ο Δίας από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και πλέον έχοντας κάνει τον απολογισμό σας, έχοντας αξιολογήσει τι πραγματικά χρειάζεστε, τι μπορείτε, τι δεν μπορείτε και τι έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε εκείνους τους στόχους που θα αλλάξουν τη ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι ώρα να εφησυχάζετε, αλλά η στιγμή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δίνει η διέλευση του κυβερνήτης σας από το ζώδιο σας για να μεγαλουργήσετε!

Αιγόκερος: Μπορεί η ζωή στη ρουτίνα της να έχει ευθύνες, πίεση, ίσως ακόμα και αρκετή απογοήτευση, αλλά έχει και μια αίσθηση ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος που σε κάθε δυσκολία στο τέλος σε ανακηρύσσει νικητή. Αυτός ο άγγελος στην περίπτωση σου έχει όνομα, είναι ο Δίας κι αν τους προηγούμενους 4 μήνες φοβόσουν ότι σε έχει εγκαταλείψει από σήμερα που θα βρίσκεται ορθόδρομος στον Τοξότη θα μπορείς και πάλι να ελπίζεις ότι ακόμα κι αν νιώθεις ότι πέφτεις στο κενό υπάρχει μαξιλαράκι από κάτω.

Υδροχόος: Ο 11ος οίκος δεν είναι μόνο ο οίκος των ευχών, αλλά και των ανατροπών, όπως ανατρεπτικός είσαι κι εσύ όντας το 11ο ζώδιο. Το θέμα μας είναι ότι ο Δίας βρίσκεται εκεί και είναι ικανός να σου ικανοποιήσει και την πιο βαθιά σου επιθυμία, με τον πιο περίεργο τρόπο. Μπορεί λοιπόν να δεις κάποιο φίλο σου με άλλο μάτι. Μόνο που επειδή αυτό σα σενάριο μόνο ξένο δε θα μπορούσε να το πει κάποιος για έναν Υδροχόο, πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να τρως τα ρούχα σου για κάποιον..."εχθρό" σου. Και μην ακούς που λένε ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ, είναι που δεν είχαν την τύχη σου!

Ιχθείς: Μπορεί να έχεις κουραστεί πολύ για να διατηρηθούν οι ισορροπίες γύρω σου ή για να πετύχεις κάτι που είτε μπορείς να το εκτιμήσει, είτε όχι είναι πραγματικά σπουδαίο. Και μπορεί να το έκανες χωρίς φαμφάρες ή μένοντας στην αφάνεια, γιατί για σένα δεν μέτρησε η προβολή, αλλά το αποτέλεσμα. Κι όπως καθετί έτσι κι αυτό είναι κάτι που το σύμπαν θα στο ξεπληρώσει. Τώρα λοιπόν που ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη έρχεται η στιγμή της αναγνώρισης!

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ