Ζώδια

14 Αυγούστου 2019 07:28

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Ετοιμαστείτε για... "μακροβούτια" χωρίς ανάσα, αφού είναι αδιανόητο να αντισταθούμε στο πάθος και στην ανάγκη μας για συναισθηματική ένταση...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης
-

Κριός:  Κριέ μου, αν κάποιος μπορεί να χαίρεται με αυτή τη σύνοδο Ήλιου/Αφροδίτης στο Λέοντα περισσότερο κι από τους Λέοντες, αυτός είσαι εσύ. Κι αυτό γιατί αυτή η σύνοδος γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αυτόν του έρωτα, της χαράς, της δημιουργίας. Σκέψου το μικρό παιδί μέσα σου, αυτό που νομίζεις ότι ήταν κάποιος άλλος και όχι εσύ. Αυτό το παιδί θέλει να χαρεί, να ζήσει στιγμές χωρίς να σκέφτεται αν αυτό που κάνει είναι σωστό ή λάθος, γιατί γι' αυτό είναι σωστό το οτιδήποτε, από τη στιγμή που το θέλει. Μήπως να του κάνεις ένα δώρο;

Ταύρος:  Με την κυβερνήτη σου την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο Λέοντα δεν μπορείς να αρκεστείς σε τίποτα επιφανειακό. Ο έρωτας δεν μπορεί να είναι της μιας βραδιάς, αλλά και τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο από μια βραδιά αν τα συναισθήματα δεν ξεχειλίζουν κι αν το πάθος δε βγαίνει αβίαστα. Είναι μια στιγμή που έρχεσαι σε επαφή με τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες, με τις πιο αγνές και αθώες, με τον ρομαντικό σου εαυτό, αυτόν που πίστευε πως κάτι μπορεί να κρατήσει για πάντα!

Δίδυμοι: Είναι γνωστό τοις πάσι ότι είσαι διάσημος για το κοφτερό μυαλό σου και την επικοινωνιακή σου δεινότητα. Ελπίζω να μην υποτιμάς αυτά σου τα χαρακτηριστικά, γιατί όταν συνδυάζονται μιλάμε για εκείνο το ισχυρό αφροδισιακό που λέγεται χιούμορ και που ακόμα κι αν στα μάτια κάποιου δε φαίνεται να είσαι του γούστου του, ξαφνικά μετατρέπεσαι στο πιο γοητευτικό πρόσωπο που υπάρχει σε ακτίνα χιλιομέτρων. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις! 

Καρκίνος: Καρκίνε μου, μπορεί Κρόνος και Πλούτωνας όλα αυτά τα χρόνια να σου έχουν δώσει πολύ πόνο και απογοητεύσεις όμως θα παραμένεις στη συνείδηση όλων σαν το πλάσμα εκείνο που ακόμα κι αν μας παιδεύει με την κυκλοθυμία και τις παραξενιές του είναι επειδή μέσα του υπάρχει ένας ωκεανός συναισθημάτων. Η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο έρχεται να σου θυμίσει και ταυτόχρονα να σε συμφιλιώσει με τις συναισθηματικές σου ανάγκες που όσο κι αν τις αρνείσαι κάποιες φορές, είναι παρούσες, επηρεάζουν όλο σου το "είναι" και περιμένουν από σένα να τις καλύψεις.

Λέων: Έλα πες... δεν είναι το καλύτερο καλοκαίρι των τελευταίων πολλών χρόνων για σένα; Και έχει κι άλλο Λιονταράκι μου! Να! Σήμερα ας πούμε, με αυτή τη σύνοδο του Ήλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα μας βρίζεις κι εμείς μαγεμένοι θα νομίζουμε ότι μας χαρίζεις τον κόσμο. Ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι ότι αυτό το κάνεις κάθε μέρα ούτως ή άλλως εμείς να ξέρεις δεν ξενερώνουμε ποτέ, γιατί ακόμα και το ψώνιο σου σήμερα δείχνει αλλιώς!

Παρθένος: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντιούνται στο Λέοντα να ξέρεις αρχικά ότι αν είσαι σε σχέση και έχεις κάνει καμία "κουτσουκέλα" είναι πολύ πιθανό να...δει τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να μπλέξεις σε μια ερωτική ιστορία που είτε επειδή θα πρέπει να μείνει κρυφή, είτε επειδή έχει έντονα συναισθήματα ζήλειας κλπ δε θα μπορέσεις να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος. Στην καλή της εκδοχή αυτή η όψη θα σου δώσει την ευκαιρία να προσφέρεις απλόχερα την αγάπη σου σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

Ζυγός: Με την κυβερνήτη σου την Αφροδίτη να συναντάει τον Ήλιο στο Λέοντα αν είναι η αγάπη αμαρτία θα βγεις να το φωνάξεις με λατρεία, θα βγεις να το φωνάξεις να το πεις... και ό,τι κι αν πεις να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ρουθούνι. Είναι μια μέρα που θα καταλάβεις ότι η αγάπη και η αποδοχή είναι συναισθήματα που αν τα νιώθουμε εμείς πρώτοι για τους εαυτούς μας, τότε και οι άλλοι δεν έχουν επιλογή. Μπορείς λοιπόν να μιλήσεις για τον έρωτα σου, για τους στόχους και τα όνειρά σου και το μόνο που θα δεις γύρω σου είναι ανθρώπους να σε υποστηρίζουν.

Σκορπιός: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στο Λέοντα μπορεί για τους περισσότερους να μιλάει για έρωτα, για εσένα όμως μιλάει για κάτι πιο περίπλοκο. Θες έναν άνθρωπο που θα νιώθεις περήφανος γι' αυτόν είτε λόγω της εμφάνισης του, είτε λόγω της κοινωνικής του θέσης. Θα πρέπει όμως να προσέξεις, γιατί μπορεί να καταλήξεις σε μια σχέση που δεν έχει συναίσθημα, αλλά θα διαρκέσει όσο καλύπτονται και τα συμφέροντα σου, είτε θα μπλέξεις στα δίχτυα κάποιου που θα σου κάνει ένα ασταμάτητο σκωτσέζικο ντους. Φυσικά και μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά, αν εστιάσεις στο τι νιώθεις και όχι στο πόσο ιδανική μπορεί να είναι η ζωή σου μαζί του.

Τοξότης: Ο έρωτας πρέπει να έχει ένα στοιχείο διαφορετικού, να νιώθεις ότι δεν έχεις ξαναζήσει αντίστοιχη κατάσταση, ότι θαμπώνεσαι από την ομορφιά του, αλλά και γοητεύεσαι από τον άνθρωπο που ανακαλύπτεις. Κι έτσι ακριβώς θα είναι με την Αφροδίτη να συναντάει τον Ήλιο στο Λέοντα, μια εμπειρία που θα θέλεις να τη ζήσεις από την αρχή ως το τέλος στο απόλυτο! Σε κάθε περίπτωση αυτή η σύνοδος εγγυάται ότι οι διακοπές σου θα είναι οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Αιγόκερως: Ούτως ή άλλως η ζωδιακή περιοχή του Λέοντα είναι συνυφασμένη με την έννοια του πάθους, όμως για σένα ειδικά αποτελεί και το πεδίο εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλάει για τα καταπιεσμένα συναίσθημά σου. Αυτά που όσο καταπιέζονται τόσο φουντώνουν και κάποια στιγμή απλά γίνεται η έκρηξη στο κρεβάτι σου... Είναι τότε που μπορείς να μετατραπείς σε έναν απαιτητικό και κτητικό εραστή που επιθυμεί τόσο σφοδρά τον παρτενέρ του και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Ναι, ξαφνικά τον Αύγουστο γράφεις βιβλίο: οι 50 αποχρώσεις του... κόκκινου!

Υδροχόος: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος βρίσκονται απέναντι σου για να υπηρετήσουν τις επιθυμίες σου και να φέρουν ανθρώπους που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πιο όμορφη, θα δώσουν στο πρωινό σου ξύπνημα άλλο νόημα και σε 'σένα έναν επιπλέον λόγο για να ζεις! Ναι, το φετινό καλοκαίρι μπορεί να σου μείνει αξέχαστο, γιατί ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ανέμελο, ακόμα κι αν νιώθεις ότι συμβαίνουν σημαντικές αναποδιές που δεν μπορείς να τις αποφύγεις, έρχονται έτσι τα πράγματα που ανακαλύπτεις ότι ο έρωτας αποτελεί απάντηση ακόμα και για τη μεγαλύτερη δυσκολία. 

Ιχθείς: Αν διαβάσεις τις προβλέψεις όλων των υπολοίπων ζωδίων θα νιώσεις πραγματικά αδικημένος, γιατί σε όλους μιλάω για έρωτα, ενώ σε 'σένα πρέπει να το τραβήξω λίγο απ' τα μαλλιά. Ναι, υπάρχουν και για 'σένα ερωτικά σενάρια, αλλά κι αυτά μέσα απ' τη δουλειά: συνάδελφοι, πελάτες, προμηθευτές, ξέρεις... Κατά τ' άλλα αυτή η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο αφενός δημιουργεί καλό κλίμα στη δουλειά, αφετέρου σου δημιουργεί μια ασυγκράτητη επιθυμία για γλυκά, αλμυρά, τα πάντα... Δε βαριέσαι και το φαγητό απόλαυση είναι!

Πηγή: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ