Ζώδια

16 Αυγούστου 2019 07:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

H "διακοπο-βδομάδα" τελειώνει με τον Ουρανό να μπαίνει και πάλι δυνατά στο παιχνίδι αφού ο Ερμής από το Λέοντα θα σχηματίσει μαζί του μια όψη τετραγώνου...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

Κριός: Ξέρω ότι μπορεί να με βρίσεις που τόσες μέρες σου φουσκώνω τα μυαλά χωρίς να σε προϊδεάζω, αλλά ο έρωτας θέλει αυθορμητισμό, επομένως κάποιες φορές να μην ξέρεις. Το τετράγωνο πάντως που θα σχηματίσουν ο Ουρανός με τον Ερμή μπορεί να σε πάρει από τη σάουνα του έρωτα και να σε βάλει κατευθείαν στην κατάψυξη, γιατί αγαπητέ μου, τέτοιο είναι... Από την άλλη ο Άρης στην Παρθένο φέρνει τρέξιμο στην καθημερινότητα και πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς την ενέργεια σου, γιατί είναι πιθανό να ξεμείνεις.

Ταύρος: Οι εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι ενδεχομένως καταιγιστικές και ίσως να είσαι εσύ ο ίδιος που τις προκαλεί ή που έστω αναλαμβάνει να οδηγήσει τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλει. Μόνο που δεν είσαι μόνος σου κι αν δεν την άποψη των υπολοίπων μπορείς άνετα να ρίξεις το καράβι σε ξέρα. Από την άλλη ο Άρης που περνάει στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου σε ωθεί να κυνηγήσεις το δρόμο τις καρδιάς σου, γιατί καλά τα "πρέπει" και οι αναστολές, αλλά έχεις και αισθήματα πως να το κάνουμε;

Δίδυμοι: Το να ακούσεις για πράγματα που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σου είναι το λιγότερο και ίσως το πλέον δεδομένο με αυτό το τετράγωνο του κυβερνήτη σου με τον Ουρανό. Το θέμα είναι ότι είτε έτσι, είτε γνωρίζοντας νέο κόσμο, εσύ αποφασίζεις να κλείσεις κάποιους κύκλους αιφνιδιαστικά. Με τον Άρη μάλιστα να περνάει από την Κυριακή στην Παρθένο δεν αποκλείεται να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να αλλάξεις ακόμα και χώρα... Σε κάθε περίπτωση ο τομέα σπίτι και οικογένεια έχει πολλή κίνηση.

Καρκίνος: Έρχεται μια στιγμή που τα δεδομένα αλλάζουν ξαφνικά και η αλλαγή σχεδίων και πορείας γίνεται μονόδρομος, χωρίς αυτό όμως να είναι και πρόβλημα απαραιτήτως. Αυτό στην πραγματικότητα περιγράφει για σένα το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, αφού μπορεί να δεις ότι τα χρήματα δεν επαρκούν για να καταφέρεις αυτά που θέλεις ή σου προσφέρουν χρήματα που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο απ' αυτό που φανταζόσουν. Ο Άρης δε, που από την Κυριακή θα βρίσκεται στην Παρθένο σου φέρνει και τους κατάλληλους υποστηρικτές.

Λέων: Μπορεί να δήλωνες ταγμένος στην εργένικη ζωή, να έβλεπες ράφι και να έτρεχες να προλάβεις να κάτσεις πριν σου πάρουν τη θέση ή να μην έβρισκες μια κατάσταση που να σου ξυπνάει την πιο φιλόδοξη πλευρά σου. Αυτά μέχρι χθες, γιατί με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, αλλάζει τα θέλω σου και οι προτεραιότητες σου. Με τον Άρη μάλιστα να περνάει στην Παρθένο η ανάγκη σου για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια γίνεται επιτακτική.

Παρθένος: Έλα να παίρνεις λίγο τα πάνω σου... Από τη μια ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε κάνει να βλέπεις την άλλη όψη του νομίσματος που νόμιζες ότι είναι κατάμαυρο και από την άλλη ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου από την Κυριακή για να σε κάνει να ξυπνήσεις και να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου. Το κλίμα αλλάζει και η όποια μελαγχολία μπορεί τώρα να μετατραπεί σε διάθεση να φέρεις εις πέρας υψηλούς στόχους. Τα νέα είναι καλά και για τα ερωτικά σου, αλλά λίγο αργότερα.

Ζυγός: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αν υπάρχει δίλημμα στην ερωτική σου ζωή ποιον δρόμο να διαλέξεις, να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή, αφού το αουτσάιντερ φαίνεται ότι στις καθυστερήσεις βάζει γκολ που δεν πιάνεται... Στο έντονο κλίμα που θα χαρακτηρίσει την ερωτική σου ζωή αυτό το διάστημα θα βάλει το χεράκι του και ο Άρης που από την Κυριακή περνάει στην Παρθένο, δημιουργώντας έτσι ίντριγκες και παρασκηνιακές υποθέσεις για να έχεις να ασχολείσαι.

Σκορπιός: Ο Ερμής στην κόντρα που θα έχει με τον Ουρανό απέναντι σου αναμένεται να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού από σκορπιός γίνεσαι ταύρος και βλέπεις κόκκινα πανιά προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρόλ' αυτά από την Κυριακή που ο Άρης περνάει στην Παρθένο θα αρχίσεις να παίρνεις σημαντικές ανάσες, οι απαιτήσεις θα χαλαρώσουν και θα μπορέσεις κι εσύ να σκεφτείς πιο δημιουργικά, αισιόδοξα και σίγουρα πιο ερωτικά.

Τοξότης: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αφενός παίρνεις ιδέες για το πως θα μπορούσες να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο και να απλοποιήσεις κάποιες διαδικασίες που σου τρώνε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου. Από την άλλη είσαι αποφασισμένος να κάνεις αλλαγές σε μια κατεύθυνση που να είναι πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι. Μάλιστα η είσοδος του Άρη στην Παρθένο από την Κυριακή σου ξυπνάει ερωτηματικά τύπου: ποιος είμαι; που πάω; και πότε θα γίνω μάνα;

Αιγόκερως: Καταλαβαίνω ότι για έναν άνθρωπο όπως εσύ που θεωρεί κρίσιμης σημασίας στη ζωή του την αποδοχή και τη θετική άποψη των άλλων ότι το να έρχεσαι σε επαφή με πράγματα και κυρίως με συναισθήματα που στο κεφάλι σου μοιάζουν ικανά να γκρεμίσουν ό,τι έχεις χτίσει μέχρι σήμερα δεν είναι καθόλου εύκολο. Καλό θα είναι όμως να δώσεις χώρο και χρόνο στα πράγματα, γιατί και το ελατήριο μέχρι ενός σημείου ελέγχεται, μετά... το χάνεις. Εξάλλου, με τον Άρη στην Παρθένο από την Κυριακή θα μπορέσεις να βρεις πιο εύκολα το δρόμο σου και να δεις τη ζωή πιο χαλαρά.

Υδροχόος: Τα ερωτικά μπερδέματα συνεχίζονται αγαπημένε Υδροχόε και ευτυχώς τουλάχιστον που αφορούν εσένα που όσο να 'ναι τα τραβάει ο οργανισμός σου. Το θέμα είναι κατά πόσο αντέχεις να κλονίζονται οι οικογενειακές ισορροπίες και κατά πόσο είσαι σε φάση π.χ. για έναν έρωτα να αφήσεις πίσω το σπίτι σου, τη ζωή σου, τις συνήθειες σου. Από την Κυριακή δε, που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο να θυμάσαι ότι "το νινί σέρνει καράβι". Και δε λέω, άμα θες να συρθείς σύρσου, αλλά υπολόγισε κιόλας τι θυσιάζεις.

Ιχθείς: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει νεύρα στην καθημερινότητα και κυρίως στις επαφές σου στο εργασιακό περιβάλλον. Θα μπορούσαν να μείνουν σε επίπεδο μιας κόντρας ή μιας παρεξήγησης, αλλά φαίνεται ότι είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις δια παντός κάποια πράγματα προκειμένου να διασφαλίσεις ότι στο μέλλον θα αποφευχθούν αντίστοιχα γεγονότα. Είναι κι αυτός ο Άρης που περνάει απέναντι σου, στην Παρθένο και όσο να 'ναι εκτός από κινητικότητα στα ερωτικά, δείχνει ότι οι εντάσεις θα συνεχιστούν.

Πηγή: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ