Κόσμος

20 Αυγούστου 2019 16:11

Σοκ: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη την οικογένεια του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τι όπλισε το χέρι του νεαρού, ο οποίος αφαίρεσε την ζωή, μεταξύ άλλων, των δίδυμων αδελφών του.

Σοκ: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη την οικογένεια του (εικόνες)
-

Της Ντέμυς Καραγιάννη

Ο Τιμούρ Κιμαλεντίνοφ  ήταν ένας 16 χρόνος άριστος μαθητής. Όλοι του οι φίλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια. Όταν άκουσαν για το φρικτό φονικό, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Τιμούρ, με ένα τσεκούρι, σκότωσε την πολυαγαπημένη του μητέρα, τα δίδυμα αδέλφια του, αλλά και την γιαγιά και τον παππού του.

Μετά το μακελειό έβαλε τέλος στην ζωή του. Κρεμάστηκε σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων από το σπίτι του σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

Λίγο πριν είχε αφήσει τηλεφωνικό μήνυμα σε έναν από τους πιο στενούς του φίλους, τον Ευγένι, παραδεχόμενος ότι τους σκότωσε όλους και μάλιστα χωρίς να  βρει μεγάλη αντίσταση, όπως ανέφερε. Ο Ευγένι ήταν που ειδοποίησε ακόμη έναν φίλο τους, τον 16χρόνο Δανιήλ, ο οποίος βρήκε το άψυχο σώμα του Τιμούρ και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ρωσία - δολοφόνος - τσεκούρι 

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι και μπήκαν μέσα, βρήκαν τα πέντε πτώματα, ενώ εντόπισαν και το φονικό όπλο: το τσεκούρι, με το οποίο κατακρεούργησε τους δικούς του ανθρώπους. 

Στο σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί παραδεχόταν το μακελειό, λέγοντας ότι δεν έπαψε να αγαπά την οικογένεια του και ειδικά τον αγαπημένο του παππού Βίκτορ και την γιαγιά του Λυδία.

Ρωσία - δολοφόνος - τσεκούρι

Για αυτούς λυπόταν ιδιαίτερα που τους σκότωσε, όπως έγραφε στο σημείωμα. Αλλά, δεν μπορούσε να τους αφήσει να ζήσουν, γιατί θα λυπούνταν για την απώλεια των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Οι Αρχές προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν το αίτια που οδήγησαν τον Τιμούρ σε αυτό το απίστευτο μακελειό, που έχει "παγώσει" την κοινή γνώμη στην Ρωσία.