Κοινωνία

22 Αυγούστου 2019 07:44 Τελευταία ενημέρωση : 22 Αυγούστου 2019 14:14

Γιός νεκρού πιλότου στον ΑΝΤ1: μου μιλούσε συχνά για τα καλώδια στον Πόρο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ήταν  φανταστικός χειριστής και ακόμη καλύτερος πατέρας, λέει ο Βαγγέλης Καρυστινός. Είχε προειδοποιήσει άλλους πιλότους για τα καλώδια πριν από 3 ημέρες, δηλώνει ο Γ. Μουές​.

Γιός νεκρού πιλότου στον ΑΝΤ1: μου μιλούσε συχνά για τα καλώδια στον Πόρο (βίντεο)
-

Ηταν εξαιρετικός χειριστής, αλλά ακόμη καλύτερος πατέρας, είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" ο Βαγγέλης Καρυστινός, γιός του άτυχου χειριστή που σκοτώθηκε κατά την πτώση του ελικοπτέρου ανάμεσα σε Πόρο και Γαλατά.

Όπως ανέφερει ο Βαγγέλης Καρυστινός, ο πατέρας του ήταν λάτρης των αιθέρων και παρά τα πολλά χρόνια και τις χιλιάδες ώρες πτήσης έλεγε ότι δεν κουραζόταν απο την δουλειά του καθώς έκανε αυτό που αγαπούσε, ενώ όπως τόνισε, γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξη των εναέριων ηλεκτροφόρων καλωδίων και μιλούσε και στον ίδιον συχνά για αυτά.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο Γιάννης Μουές, φίλος του πιλότου και ιδιαίτερα έμπειρος χειριστής, ο Νίκος Καρυστινός, στο πλαίσιο συνάντησης πιλότων της πολιτικής αεροπορίας, είχε μόλις τρεις ημέρες πριν απο την μοιραία πτήση, επισημάνει σε συναδέλφους τους την ύπαρξη των εν λόγω καλωδίων στο πέρασμα Πόρου-Γαλατά, τονίζοντας σε όλους ότι πρέπει να ειναι προσεκτικοί.

Σε κλίμα οδύνης, φίλοι και συγγενείς, αποχαιρετούν το πρωί της Πέμπτης τον άτυχο χειριστή, στην Μάνδρα, την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα των ειδικών για τα αίτια της τραγωδίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οφείλεται σε λάθος ή σε μηχανική βλάβη η πτώση του ελικοπτέρου, που οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

Κηδεία - πιλότος - Πόρος

Κηδεία - πιλότος - Πόρος

Κηδεία - πιλότος - Πόρος

Κηδεία - πιλότος - Πόρος