Life

25 Αυγούστου 2019 07:59

“Thrive” με την Ζέτα Δούκα και εκλεκτούς καλεσμένους (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η ευεξία και η προσωπική εξέλιξη μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και αυτήν την Κυριακή, στον ΑΝΤ1.

“Thrive” με την Ζέτα Δούκα και εκλεκτούς καλεσμένους (εικόνες)
-

 

Αυτή την Κυριακή η Zέτα Δούκα συναντά τον Κώστα Κρομμύδα, τον ηθοποιό και συγγραφέα οκτώ βιβλίων που μοιράζεται στην εκπομπή «Thrive» άγνωστες πτυχές της ζωής του. Εξομολογείται στη Ζέτα Δούκα εμπειρίες από τις πρώτες ημέρες του στην Αθήνα, μιλάει για την ανάγκη του να ταξιδεύει και εκμυστηρεύεται οικογενειακές στιγμές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «νομίζω πως αν δεν είχα κάνει παιδί μπορεί να μην είχα γράψει τίποτα. Μου άλλαξε τη ζωή».

 Thrive - Κώστας Κρομμύδας - Νίκη Σμύρνη

Η Νίκη Σμυρνή, ιδρύτρια και CEO της πλατφόρμας travelgems.com μιλά στη Ζέτα Δούκα για τη διαδρομή που ακολούθησε ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της ταξιδιωτική υπηρεσία.

Εξηγεί, γιατί οι γυναίκες έχουν βασικό τους προσόν τη συναισθηματική νοημοσύνη. Η Νίκη Σμυρνή γνωρίζει προσωπικά την Arianna Huffington και περιγράφει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Thrive» πώς το βιβλίο «Sleep Revolution» την ενέπνευσε και της άλλαξε τη ζωή αφού αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με τον ύπνο. 

Thrive - Κώστας Κρομμύδας - Νίκη Σμύρνη                                                                   

Η εκπομπή «Thrive» έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ