Κόσμος

25 Αυγούστου 2019 23:27

Βρέθηκε 5χρονη που είχε χαθεί στο δάσος για τρεις ημέρες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της μικρής. Που βρέθηκε να κάθεται κρυμμένη. Δεν πίστευε στα μάτια του ο άνδρας που την εντόπισε.

Βρέθηκε 5χρονη που είχε χαθεί στο δάσος για τρεις ημέρες (εικόνες)
-

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός πεντάχρονου κοριτσιού που χάθηκε σε πυκνό δάσος στη Ρωσία. Η μικρή βρέθηκε κρυμμένη σε μέρος του άγριου δάσους και το μόνο πρόβλημά της ήταν τα κουνούπια που την είχαν τσιμπήσει και η αφυδάτωση που είχε υποστεί.

Ο λόγος για την Ζαρίνα Αβγκόνινα που στις 18 Αυγούστου είχε πάει με την γιαγιά της στο δάσος για να μαζέψουν άγρια μανιτάρια, όμως χάθηκε με αποτέλεσμα, να ξεκινήσει μία γιγαντιαία επιχείρηση για την ανεύρεσή της. 

Μετά τις πρώτες ώρες άρχισαν να εκφράζονται φόβοι ότι λόγο του νεαρού της ηλικίας της μπορεί να έχει πνιγεί σε κάποιο ποτάμι, ενώ οι ανησυχίες για το αν ήταν ζωντανή έγιναν ακόμη μεγαλύτερες όταν στην περιοχή εντοπίστηκαν ίχνη από αρκούδες. Για αυτό και οι ομάδες αναζήτησης ενισχύθηκαν με ένοπλους άνδρες σε περίπτωση που δεχθούν και εκείνοι επίθεση. 

Τρείς ημέρες άντεξε το μικρό κορίτσι στο δάσος με τον άνδρα που την βρήκε να μην πιστεύει στα μάτια του.

Η περιπέτεια της 5χρονης Ζαρίνα είχε τελειώσει και οι άνδρες των σωστικών συνεργείων την μετέφεραν στο ελικόπτερο όπου της δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες πριν επιστρέψει στο σπίτι της και την οικογένειά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ