Κοινωνία

26 Αυγούστου 2019 13:56 Τελευταία ενημέρωση : 26 Αυγούστου 2019 20:47

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: ο δράστης αποκάλυψε τι του “όπλισε” το χέρι

Διάβασέ μου το...

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο συνήγορος του. Τι λέει για την προηγούμενη ζωή του.

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: ο δράστης αποκάλυψε τι του “όπλισε” το χέρι
-

Τους λόγους που προκάλεσαν την διπλή δολοφονία στην Χρυσούπολη αποκάλυψε ο δράστης και γείτονας των θυμάτων του, μητέρας και γιού, λέγοντας πως η χρόνια διαμάχη τους είναι αυτή που του «όπλισε» το χέρι, προκαλώντας τον χαμό των δύο ανθρώπων.

Ο συνήγορος του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την κατάσταση του δράστη, καθώς όπως λέει από την στιγμή της διπλής δολοφονίας και ύστερα μιλά ασυνάρτητα για το παρελθόν και την ζωή του και δεν έχει διαρκή συνοχή σκέψης.

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες τις ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας, ζήτησε και πήρε νέα αναβολή και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη.

Ανακριτής - δυστύχημα - Χρυσούπολη

Το χρονικό του διπλού φονικού

Η πρωτοφανής αγριότητα του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας σόκαρε μέχρι και τους άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον ιατροδικαστή. Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο, σημάδεψε και πάτησε σκανδάλη εναντίον της 67χρονης από τα 3 μέτρα.

Ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων που ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, νεαρού πατέρα 2 παιδιών γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο. Οι απειλές έδιναν κι έπαιρναν, όταν ο εποχικός δημοτικός υπάλληλος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, είδε τον 42χρονο να μπαίνει στην αυλή του, να πηδάει στο μπαλκόνι του και να πιάνει τη μητέρα του από το λαιμό. Τότε, όπως υποστηρίζει, θόλωσε και μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο.

Ανακριτής - δυστύχημα - Χρυσούπολη

Ο 42χρονος πυροβολήθηκε με δράμια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Σκάγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα. Βλήθηκε στην κλείδα, διαλύθηκαν οι πνεύμονές του, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Τη μητέρα του θύματος ο δράστης την πυροβόλησε με διαφορετικό φυσίγγι, στην τραχηλική χώρα, σωριάστηκε νεκρή και η άτυχη 67χρονη αμέσως.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, με κάποιους στη γειτονιά να υποστηρίζουν πως έστρεψε το όπλο του και προς αυτούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Λίγο αργότερα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές.

Ανακριτής - δυστύχημα - Χρυσούπολη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ