Κοινωνία

27 Αυγούστου 2019 16:50 Τελευταία ενημέρωση : 27 Αυγούστου 2019 21:03

“Αδειάζει” τον Μπαλάσκα η ΠΟΑΣΥ

Διάβασέ μου το...

«Οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν την Ομοσπονδία μας», ξεκαθαρίζει το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών υπαλλήλων.

“Αδειάζει” τον Μπαλάσκα η ΠΟΑΣΥ
-

Τα «ανθρώπινα σκουπίδια» που “βλέπει” ο Σταύρος Μπαλάσκας στα Εξάρχεια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

 «Οι απόψεις που διατυπώθηκαν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την Ομοσπονδία μας, πολλώ δε μάλλον τους Έλληνες αστυνομικούς που δείχνουν καθημερινά και αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο πρόσωπό τους και ως εκ τούτου, άμεσα θα συγκληθούν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανά της», τονίζει μεταξύ άλλων η ΠΟΑΣΥ.  

Παράλληλα επισημαίνει, ότι στο δημόσιο λόγο την εκπροσωπούν αποκλειστικά και μόνο ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 4 του καταστατικού της.

Τέλος, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι «διαχρονικά έχει εκφράσει και συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη της στην κοινωνία. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, ιδιότητας ή οτιδήποτε άλλου, είναι αδιαπραγμάτευτος».

Σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Σταύρο Μπαλάσκα χρησιμοποίησε ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών. Ο Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε «γελοίο και ακραίο» τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ