Κοινωνία

28 Αυγούστου 2019 15:28

Ελεύθερος ο δικηγόρος που μετέφερε κρέας… με χασίς σε φυλακισμένο πελάτη του

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσε ο δικηγόρος στην απολογία του στον ανακριτή και ο ρόλος της Ρουμάνας που τον συνόδευε.

Ελεύθερος ο δικηγόρος που μετέφερε κρέας… με χασίς σε φυλακισμένο πελάτη του
-

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 54χρονο δικηγόρο, που συνελήφθη μαζί με μια Ρουμάνα υπήκοο κι ακόμη ένα άτομο, καθώς βρέθηκε να μεταφέρει σε έγκλειστο πελάτη του στις φυλακές Νεαπόλεως, κρέας…. με χασίς!

Οι τρεις που μετέβησαν στις φυλακές Νεάπολης για να επισκεφτούν τον κρατούμενο απόλογήθηκαν, στον αρμόδιο ανακριτή Λασιθίου καθώς ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Κατά την προανακριτική του απολογία χθες Τρίτη, ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά και ότι την τσάντα με το κρέας του την είχαν δώσει άλλοι για να την παραδώσει στον κρατούμενο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Ρουμάνα φέρεται να υποστήριξε ότι εκείνη του είχε δώσει την τσάντα με το κρέας αλλά και εκείνης την είχε δώσει κάποιος άλλος.

Μετά την απολογία του ο νομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι άλλοι δύο αλλοδαποί συγκατηγορούμενοί του.

Ο νομικός, ενώπιον του Ανακριτή ισχυρίστηκε σήμερα ότι στην ουσία χρησιμοποιήθηκε από τους συγγενείς του πελάτη του και τρόφιμου των φυλακών, οι οποίοι υπέθεσαν ότι ο δικηγόρος δεν θα ελέγχονταν λόγω της ιδιότητάς του.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 54χρονου Διονύσιος Βέρρας απέδωσε το γεγονός στην απειρία του συναδέλφου του, καθώς μέχρι πρότινος δεν ασχολούνταν με την ποινική δικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ