Πολιτική

27 Αυγούστου 2019 20:53 Τελευταία ενημέρωση : 27 Αυγούστου 2019 22:15

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την “επίσκεψη” της Βασιλικής Θάνου στην Κουμουνδούρου

Διάβασέ μου το...

Η αποπεμφθείσα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα...

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την “επίσκεψη” της Βασιλικής Θάνου στην Κουμουνδούρου
-

(εικόνα αρχείου)

Το κατώφλι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το απόγευμα της Τρίτης η αποπεμφθείσα Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η Βασιλική Θάνου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας το δηκτικό σχόλιο της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την κ. Θάνου ενημερώθηκε «για τα μείζονα θεσμικά και επιχειρησιακά ζητήματα που εγείρονται από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τον ορισμό νέας ηγεσίας στην Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τα οποία θέτουν εν αμφιβόλω την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της Επιτροπής»

Την “επίσκεψη” της Βασιλικής Θάνου στην Κουμουνδούρου δεν άφησαν ασχολίαστη πηγές της ΝΔ, επισημαίνοντας πως «Οι μάσκες έπεσαν. Η κυρία Θάνου επέστρεψε απόψε στο σπίτι της»…

Μ΄σω πηγών ήρθε και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: "Η κα Θάνου είχε θεσμική συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε αποστείλει η ίδια προς όλα τα κόμματα. Αντίστοιχες συναντήσεις είχε και με επικεφαλής άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων. Πίσω από την προσπάθεια πηγών της ΝΔ να παρουσιάσουν την κα Θάνου ως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει πως ψήφισε μόνη της τις προτάσεις της για την επιτροπή ανταγωνισμού, καθώς κανένα άλλο κόμμα δεν τις στήριξε. Από τη δήθεν αποκομματικοποίηση με λίγα λόγια φθάσαμε στους κομματικούς εγκάθετους.

Όπως επίσης η ΝΔ δεν μπορεί ούτε να κρύψει ούτε να παραγράψει το γεγονός ότι η κα Θάνου είχε τύχει ευρύτερης διακομματικής στήριξης όταν είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή ανταγωνισμού".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ