Αθλητικά

29 Αυγούστου 2019 11:36 Τελευταία ενημέρωση : 29 Αυγούστου 2019 16:04

Για το “θαύμα” η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα

Διάβασέ μου το...

Η «Ένωση» δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντι στην τουρκική ομάδα, η οποία είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση.

Για το “θαύμα” η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα
-

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απόψε στην Τραπεζούντα κόντρα στην τουρκική ομάδα επιδιώκοντας ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, καθώς κουβαλάει το 1-3 από το ΟΑΚΑ.

Στο «φλεγόμενο» από 40.000 κόσμο «Σενόλ Γκιουνές», με τους Τούρκους να θεωρούν σίγουρο το sold out και εναντίον μιας ομάδας αήττητης εδώ και έξι μήνες, η αποστολή της ΑΕΚ αγγίζει τα όρια του ακατόρθωτου.

Ωστόσο, με την αύρα που αλλάζει πάντα μαζί με τον προπονητή (Κωστένογλου αντί Καρντόσο) και με τους παίκτες απελευθερωμένους από το άγχος της αναγκαιότητας για τη νίκη, ίσως είναι εφικτό ένα καλό αποτέλεσμα. «Έτσι, για την τρέλα σας», όπως είπε στους παίκτες και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με πλήρες ρόστερ ταξίδεψε στην Τουρκία η ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Τραμπζονσπόρ, Ουνάλ Καραμάν, σχεδιάζει αρκετές αλλαγές. Διαθέτει το βάθος για να το κάνει, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν ο Τζον Όμπι Μίκελ, ο Αργεντινός Κάμπι και ο Βραζιλιάνος Ιβανίλντο.

Πιθανές συνθέσεις:

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (Ουνάλ Καραμάν): Ουγκουρτσάν Τσακίρ, Περέιρα, Ιβανίλντο, Κάμπι, Νόβακ, Όμπι Μίκελ, Παρμάκ, Αμπντουλκαντίρ Ομούρ, Εκουμπάν, Νουακαέμε, Σέρλοτ

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος, Κλωναρίδης (ή Βέρντε), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ