Παράξενα

01 Σεπτεμβρίου 2019 11:08

Νέα Σμύρνη: έκανε άλμα στον αέρα και “προσγειώθηκε” σε καρχαρία δύο μέτρων (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σοβαρά τραυματίστηκε από τα σαγόνια του κήτους ο σέρφερ.

Νέα Σμύρνη: έκανε άλμα στον αέρα και “προσγειώθηκε” σε καρχαρία δύο μέτρων (βίντεο)
-

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας σέρφερ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στην παραλία Νέα Σμύρνη, όταν κάνοντας άλμα, στο τελευταίο κύμα της ημέρας, όπως λέει χαρακτηριστικά, «προσγειώθηκε» σε έναν καρχαρία μήκους δύο μέτρων.

Ο καρχαρίας δάγκωσε τέσσερα από τα δάχτυλα του αριστερού χεριού του και την αριστερή γάμπα του.

Ο 40χρονος σέρφερ, συνήθως αποφεύγει τα άλματα ενώ κάνει σερφ, αλλά την 29η Αυγούστου αποφάσισε να προσπαθήσει, όπως αναφέρει.

«Αντί να προσγειωθώ στο σερφ, προσγειώθηκα στον καρχαρία κι εκείνος αποφάσισε να μου κόψει ένα κομμάτι», είπε σε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, συμπληρώνοντας «δεν τον είχα δει από πριν. Τον είδα, αφού με δάγκωσε. Ένιωσα λες και με χτύπησε τρένο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και έκανα, ήταν να τον σπρώξω μακριά μου. Αμέσως μετά άρπαξα την σανίδα μου και απομακρύνθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα...»

Καρχαρίας - Φλόριντα - Νέα Σμύρνη - σέρφερ - Don Walsh

Καρχαρίας - Φλόριντα - Νέα Σμύρνη - σέρφερ - Don Walsh 

Μόλις βγήκε στην παραλία «Νέα Σμύρνη», ο Γουόλς δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο καρχαρίας του επιτέθηκε μόνο μία φορά, στα ρηχά, αφού την στιγμή της επίθεσης το νερό έφθανε μέχρι την μέση τον σέρφερ.

Η παραλία της Νέας Σμύρνης, στην περιοχή Βολούσια της Φλόριντα, θεωρείται η «παγκόσμια πρωτεύουσα» των επιθέσεων από καρχαρίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Πηγή βίντεο: New York Post

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ