Αθλητικά

31 Αυγούστου 2019 23:25 Τελευταία ενημέρωση : 01 Σεπτεμβρίου 2019 17:38

“Στάση”… Βόλος για τον Άρη

Διάβασέ μου το...

Ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τη νεοφώτιστη ομάδα της Μαγνησίας…

“Στάση”… Βόλος για τον Άρη
-

Ο «νεοφώτιστος» Βόλος έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και του Άρη, με 1-0. Οι Θεσσαλοί, ευχάριστη έκπληξη έως τώρα του εφετινού πρωταθλήματος, έφτασαν στους τρεις βαθμούς με το πέναλτι του Γέντρισεκ στο 55ο λεπτό, παράβαση που καταλογίστηκε από τον διαιτητή Κομίνη σε χέρι του Σάσα, ύστερα από σουτ του Λύρατζη. 

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, φάσεις κι εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Θανάση Γκαραβέλη, να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις. Από την πλευρά της, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε παραγωγή αλλά φανέρωσε για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα, ενώ ήταν κι άτυχη, καθώς στο 82΄ ο Ντιγκινί «σημάδεψε» το δοκάρι του Βόλου.

Οι συνθέσεις:

BOΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81΄ Μάντζης), Μυστακίδης (63΄ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71΄ Μαξ Αουγκούστο).

 ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαντσίνι (57΄ Λάρσον), Φετφατζίδης (80΄ Γκάμα), Ιντέγε (65΄ Μαρτίνες).