Αθλητικά

01 Σεπτεμβρίου 2019 23:34 Τελευταία ενημέρωση : 02 Σεπτεμβρίου 2019 16:20

Νίκη με… ανατροπή για την ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

Με το “διπλό” έφυγε η Ένωση από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης..

Νίκη με… ανατροπή για την ΑΕΚ
-

Σε έναν αγώνα με συγκινήσεις και ανατροπές, η ΑΕΚ νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 3-2, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία στη 2η αγωνιστική και πήρε τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους Αρκάδες στο «μηδέν». Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Λουίς Φερνάντεθ, μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο Ολιβέιρα έφερε το παιχνίδια στα «ίσα» στο 15΄, με το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. 

Η Ένωση πήρε προβάδισμα με τον Λιβάια στο 68΄ και στο 71΄ ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε τα 11 βήματα, μετά το μαρκάρισμα του Μπακάκη στον Μπαράλες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός ισοφαρίζοντας, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιμόες έδωσε στην ΑΕΚ ένα «τρίποντο» που η ομάδα του είχε απόλυτη ανάγκη. Παράλληλα, ο Κωστένογλου που είναι υπηρεσιακός στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έκανε το 2/2, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη στην Τραπεζούντα επί της Τραμπζονσπόρ, για τα πλέι οφ του Europa League.  

Μεγάλο ματς από τον Αλμπάνη που μπήκε αλλαγή και άλλαξε όλο το παιχνίδι, εκθέτοντας όσους τον είχαν... παραγκωνισμένο, ενώ ο Λιβάγια ήταν ξανά φοβερός και έκανε τους αντιπάλους του ότι ήθελε. Εξαιρετικός και ο Σιμόες που πέτυχε το γκολ της νίκης, ενώ οι Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα ήταν θετικότατοι μέχρι να αποχωρήσουν με προβλήματα τραυματισμών.

Οι συνθέσεις: 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (64΄ Μπαράλες), Λουίς Φερνάντεθ (76΄ Καπίγια), Ριέρα (85΄ Σίτο). 

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος (46΄ Σιμάο), Σιμόες, Χουλτ, Βέρντε (81΄ Ντέλετιτς), Λιβάγια, Ολιβέιρα (45΄+2 Αλμπάνης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ