Κοινωνία

02 Σεπτεμβρίου 2019 13:29 Τελευταία ενημέρωση : 02 Σεπτεμβρίου 2019 21:30

Λούνα Παρκ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην μαθήτρια

Διάβασέ μου το...

Αύριο το «τελευταίο αντίο» στην ανήλικη. Από τι εξαρτάται το αν θα παραστεί στην κηδεία ο πατέρας της.

Λούνα Παρκ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην μαθήτρια
-

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της μαθήτριας που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ σε παζάρι του Αλμυρού Βόλου, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της επιβεβαιώνει τα χειρότερα σενάρια.

Ο πατέρας της κοπέλας αισθάνθηκε έντονη δυσφορία μετά την τραγωδία και έκτοτε νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου.

Μετά όμως από σοβαρές αρρυθμίες που παρουσίασε, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

 Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της κοπέλας έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ εντοπίστηκαν και βαριές κακώσεις στα κάτω άκρα.

Ο επίλογος της τραγωδίας θα γραφτεί αύριο στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν το παιδί. Στην κρίση των γιατρών είναι το αν θα παραστεί στην κηδεία ο πατέρας του κοριτσιού.

Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται, ενώ ο άνθρωπος «κλειδί» για τις απαντήσεις ως προς τη λειτουργία του παιχνιδιού που έγινε φονικό για την ανήλικη, ο χειριστής του μηχανήματος που έχει εξαφανιστεί από την ώρα της τραγωδίας, αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία αφέθηκε ελεύθερη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1,ο χειριστής ήταν έμπειρος, με πολυετή εμπειρία, χωρίς όμως κάποια εξειδίκευση.