Αθλητικά

06 Σεπτεμβρίου 2019 23:48 Τελευταία ενημέρωση : 07 Σεπτεμβρίου 2019 21:04

Diamond League: τέταρτο σερί διαμάντι για την Κατερίνα Στεφανίδη

Διάβασέ μου το...

Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια θριάμβευσε στον τελικό του επί κοντώ στις Βρυξέλλες.

Diamond League: τέταρτο σερί διαμάντι για την Κατερίνα Στεφανίδη
-

Με άλμα στα 4,83 μέτρα στο επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη θριάμβευσε για ακόμη μία φορά στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες, κατακτώντας για τέταρτη διαδοχική χρονιά το διαμάντι.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, μάλιστα, ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ, γεγονός που δείχνει πως είναι στην σωστή κατεύθυνση, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ντόχα, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Λονδίνου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - DIAMOND LEAGUE

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ μπήκε στον αγώνα στα 4.63μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4.70 μ., 4.77 μ. και 4.83 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,88 μέτρα. Η Αντζέλικα Σιντόροβα ήταν η μόνη που προσπάθησε να απειλήσει την Ελληνίδα, ωστόσο έμεινε δεύτερη αφού πέρασε με την τρίτη τα 4,83 μέτρα. Η Άλισα Νιούμαν (Καναδάς) προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και με 4,77 μ. έμεινε στην τρίτη θέση. Στα 4,70 μ. ακολούθησαν οι Ναζότ (ΗΠΑ), Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), Πεινάδο (Βενεβουέλα) και Σουρ (ΗΠΑ).