Παράξενα

07 Σεπτεμβρίου 2019 10:13

Έκοψε το πέος του άνδρα της και το έδωσε στα σκυλιά...

Διάβασέ μου το...

Η Μαρία πήρε το νόμο στα χέρια της, "απαντώντας" με τον πιο άγριο τρόπο στην κακοποίηση που δεχόταν από τον σύζυγό της!

Έκοψε το πέος του άνδρα της και το έδωσε στα σκυλιά...
-

Το νόμο στα χέρια της αποφάσισε να πάρει μια 48χρονη γυναίκα, η οποία δεχόταν επί χρόνια κακοποίηση από τον σύζυγό της.

Η ίδια έβαλε τέλος στο δράμα της με τον πιο άγριο τρόπο, καθώς αφού σκότωσε τον άνδρα της, τον τεμάχισε και πέταξε το πέος του στα σκυλιά!

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Ομπάριφ της Ουκρανίας. Η Μαρία περίμενε να επιστρέψει ο Ολεξάντρ από την βραδινή βάρδια στην οποία δούλευε και όταν εκείνος έπεσε για ύπνο, τον στραγγάλισε με τα χέρια της. Στη συνέχεια του έκοψε το κεφάλι και το πέος, το οποίο πέταξε στα σκυλιά του χωριού.

Μία γειτόνισσα που βρισκόταν έξω από το σπίτι, την είδε να βγαίνει γεμάτη αίματα και τότε την ρώτησε τί είχε συμβεί: «Έμπλεξα, σκότωσα τον άνδρα μου», της απάντησε.

«Στην αρχή δεν την πίστεψα. Νόμιζα ότι απλά είχαν τσακωθεί και τον είχε χτυπήσει με κάτι. Μπήκα στο σπίτι για να δω αν χρειαζόταν ιατρική βοήθεια», είπε η Ναντέζχντα Οπανασιούκ και συμπλήρωσε: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είδα το διαμελισμένο σώμα του. Το κρεβάτι και τα σεντόνια ήταν γεμάτα αίματα. Την ρώτησα που είναι που το κεφάλι και μου έδειξε τον νεροχύτη».

Η Μαρία ομολόγησε την πράξη της, στην σκηνή του εγκλήματος, όταν κατέφθασε η αστυνομία, με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Βλαντίμ Αρτιούκοβιτς να δηλώνει πως οι γείτονες επιβεβαίωσαν πως είχαν δει τον 49χρονο να κυνηγά την γυναίκα του με ένα σπαθί και σε άλλες περιπτώσεις να την χτυπά με τα χέρια του.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ