Ζώδια

09 Σεπτεμβρίου 2019 07:16

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Καλή εβδομάδα σε όλους! Μία εβδομάδα που υποδεχόμαστε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων αφού έχουμε τα τρίγωνα του Ερμή με τον Πλούτωνα και του Άρη με τον Κρόνο.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

Κριός: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι που μπορεί να χρειαστεί χρόνο και κόπο για να αποδώσει όμως είναι σίγουρο ότι θα έχει αποτέλεσμα και ότι και εσύ θα παραμείνεις πιστός μέχρι να έρθει, αλλά και ότι θα είναι αξιοθαύμαστο. Μπορείς λοιπόν από σήμερα να προσπαθήσεις να απεξαρτηθείς από μία κακιά συνήθεια π.χ. κάπνισμα, αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά τις συνέπειες, αλλά και την ευθύνη σου για να πετύχει το εγχείρημα. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας απ’ ότι στο παρελθόν.

Ταύρος: Μία ημέρα που σας ταιριάζει γάντι η σημερινή, αφού εκμεταλλευόμενοι το πείσμα σας μπορείτε να δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς. Δεν καταλαβαίνετε από εμπόδια, ό,τι επιθυμείτε το επιθυμείτε παθιασμένα και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει απ' το να το κατακτήσετε. Αν είστε γονείς μπορείτε εμπνεύσετε με τη συμπεριφορά σας τα παιδιά σας και να τους δώσετε ένα παράδειγμα του τι σημαίνει δύναμη θέλησης και πόσα μπορούμε να καταφέρουμε αν πιστέψουμε στις δυνατότητες μας.

Δίδυμοι: Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις λίγο πιο ώριμα τις καταστάσεις της ζωής σου. Αν θεωρείς ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν δει από σένα μόνο μια χειριστική πλευρά σου, ή τους έχεις φερθεί σαν κακομαθημένο, χωρίς να υπολογίζεις τη στεναχώρια που μπορεί να τους προκάλεσες με τη στάση σου έχεις την επιλογή να διορθώσεις τα πράγματα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι έχεις τη δύναμη αφενός να αναγνωρίσεις το λάθος σου κι αφετέρου να το παραδεχτείς στους ίδιους.

Καρκίνος: Σήμερα θα νιώθεις ότι μπορείς να διαβάσεις τις σκέψεις των ανθρώπων γύρω σου, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρότατο χαρτί στα χέρια σου. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν, αφού μπορείς να βρεις ανταπόκριση και να προωθήσεις τα συμφέροντα σου, αλλά και για να συζητήσεις με το ταίρι σου θέματα που μπορεί να σας έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν μιας και σήμερα σου είναι ευκολότερο να το πείσεις. Να ξέρεις όμως ότι και η δική σου ματιά μπορεί να είναι διαφορετική απέναντι σε έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό να κάνει τη διαφορά.

Λέων: Η σημερινή μέρα ευνοεί συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή ακόμα και για βελτίωση των απολαβών σου από την υπάρχουσα δουλειά σου. Μπορείς πρώτα εσύ να αναγνωρίσεις την αξία σου και να προβάλλεις τις απαιτήσεις σου με τρόπο ρεαλιστικό και πειστικό. Εκτός απ’ την αξία σου όμως μπορείς να εκτιμήσεις καλύτερα και τις ανάγκες σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε πιο σωστές επιλογές για τα πράγματα που αποτελούν την καθημερινότητά σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να έχουν θετική επιρροή στην υγεία και την ψυχολογία σου.

Παρθένος: Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Έχοντας δει με  ρεαλιστική ματιά τις συνθήκες γύρω σου, αλλά ταυτόχρονα χωρίς να υποβιβάζεις τις ανάγκες και τα θέλω σου μπροστά στους περιορισμούς που μπορεί να υπάρχουν είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα και ίσως κάποιες αλλαγές σελίδας που χρειάζεσαι για να νιώσεις ζωντανός. Θέλεις να ξανανιώσεις χρήσιμος, θελκτικός, παθιασμένος με κάτι ή κάποιον και δεν είναι απλά φυσιολογικό, είναι ωραίο!

Ζυγός: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αν κάτι πρέπει να ακούσεις και να αξιοποιήσεις είναι τη διαίσθησή σου. Αυτή είναι που θα σε βοηθήσει να διαβάσεις τις προθέσεις των ανθρώπων πίσω από τις πράξεις τους. Από την άλλη στο δίλημμα μία ωραιοποιημένης ζωής ή μιας ζωής που στηρίζεται στην αλήθεια επέλεξε το δεύτερο. Δεν είναι πάντα η πιο εύκολη όμως είναι αυτή η που θα σε κάνει να νιώσεις τη σιγουριά που νιώθει κάποιος που περπατάει στο δάσος τη μέρα και που μπορεί να αντιμετωπίσει τους κινδύνους πιο εύκολα.

Σκορπιός: Μπορεί το μυαλό σου να είναι γεμάτο από υποχρεώσεις όμως εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα να βρεθείς με κόσμο, γιατί ειδικά στο ενδεχόμενο που είσαι μόνος σου, μια νέα γνωριμία δε θα σε εξιτάρει μονάχα εμφανισιακά, αλλά θα σου θυμίσει ότι είσαι μόνος σου επειδή δε σου αρέσει να συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν είναι απόλυτο όχι μόνο για τα μάτια σου, αλλά και για το μυαλό σου και για την καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση η μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις νέα σχέδια με το ταίρι σου.

Τοξότης: Σε αυτή την πολύ σπουδαία περίοδο για εσένα, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τις επιλογές που έχεις αποστασιοποιημένος και κρίνοντας βάσει του τι θα μπορούσε να προσφέρει κάθε μία απ' αυτές στη ζωή σου. Η επιλογή «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο» σίγουρα δεν υπάρχει, κάτι θα πρέπει να θυσιάσεις και το ξέρεις καλά. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγεις είναι τα να κρυφτείς πίσω απ’ το δάχτυλό σου. Ακόμα κι αν θέλεις κάτι, αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς είναι καλό να το παραδεχτείς.

Αιγόκερως: Είναι στο χέρι σου το πώς θα αντιληφθείς όσα συμβαίνουν στη ζωή σου. Αν δηλαδή αυτά που ζεις θα τα αξιολογήσεις σαν μαθήματα, σαν εμπειρίες που έχουν στόχο να σε κάνουν να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και να δεις αλήθειες που αρνιόσουν ως τώρα να δεις για να μη σου χαλάσουν την αίσθηση τελειότητας που χρειαζόσουν ή θα τα αντιμετωπίσεις σαν χτυπήματα της μοίρας που έχει βαλθεί να σου κάνει τη ζωή ποδήλατο… Μπορεί το πρώτο να είναι δύσκολο, αλλά σου ταιριάζει καλύτερα και δεν το ξέρεις.

Υδροχόος: Αυτή η πρώτη μέρα της εβδομάδας σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις, κυρίως επαγγελματικές, με τα οφέλη να είναι σημαντικά για το πορτοφόλι σας. Ανάμεσα σε κάποιον που σας τάζει μεγάλα κέρδη ή γρήγορα και σε κάποιον που σας τάζει εγγυημένο κέρδος, αλλά με προοπτικές εξέλιξης επιλέξτε το δεύτερο. Όχι επειδή αυτό είναι γενικά σωστό, αλλά επειδή απαιτείται από εσάς να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τα οικονομικά ζητήματα στη ζωή σας.

Ιχθείς: Η νέα εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας θέλει απόλυτα υπεύθυνους και συνειδητοποιημένους για τις αποφάσεις σας. Δεν χωράνε «Εγώ δεν ήξερα, ο τάδε μου το πρότεινε…» και άλλα τέτοια, γιατί ο… «τάδε» σήμερα μπορεί όντως να σας παρασύρει σε λάθος επιλογές, αλλά στο τέλος μόνο από εσάς θα μπορείτε να ζητήσετε τα ρέστα. Αυτά να ξέρετε ισχύουν και για τα ερωτικά σας, όπου μπορεί να γοητευτείτε από ανθρώπους που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην τους επιλέγατε.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ