Αθλητικά

09 Σεπτεμβρίου 2019 12:41

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Text to Speech

Λάτρης του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και του Παναθηναϊκού, ο Μαχαιρίτσας, παρακολουθούσε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα...

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, στον σπίτι του, στον Πτελεό Βόλου. Ο εκλιπών, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 63 ετών, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας και η απώλεια του, αφήνει, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία- μεγάλο κενό στον πολιτισμό της χώρας.

Λάτρης του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και του Παναθηναϊκού, ο Μαχαιρίτσας, παρακολουθούσε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα όποτε είχε την ευκαιρία, τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποχαιρέτησαν τον Μαχαιρίτσα...

«Καλό ταξίδι Λαυρέντη… Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια ενός δικού της ανθρώπου, του σπουδαίου τραγουδοποιού και τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε θα τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη όλων μας για πάντα. "Αιώνια πιστός" στον Σύλλογο, ήταν τακτικός θαμώνας στις «πράσινες» εξέδρες σε όλα τα αθλήματα και ήταν ένας ενεργός φίλαθλος που έπαιρνε θέση για το αγαπημένο του "τριφύλλι". Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…

"Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να… ΠΑΟ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, ενώ εκείνη της ΚΑΕ, έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον απροσδόκητο χαμό του σπουδαίου Έλληνα τραγουδοποιού και τραγουδιστή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ