Ζώδια

10 Σεπτεμβρίου 2019 07:16

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Σήμερα Τρίτη το ενδιαφέρον μονοπωλεί η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο της Παρθένου και των Ιχθύων αντίστοιχα. Τι να περιμένετε...

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

Κριός: Η σημερινή μέρα σου ζητάει να προσγειωθείς και να μην τρέφεις αυταπάτες ότι τα αποτελέσματα στη ζωή έρχονται μέσα σε μια στιγμή. Όχι, εσύ μπορεί να είσαι ανυπόμονος, τα αποτελέσματα όμως απαιτούν πολλές φορές σκληρή δουλειά και επιμονή. Και δε σε μαλώνω, εσύ μπορείς να είσαι όσο ανυπόμονος θέλεις, όμως ξέρεις πολύ καλά ότι συχνά καταλήγεις να απογοητεύεσαι και να παρατάς προσπάθειες που εάν τους είχες δώσει τον απαιτούμενο χρόνο τώρα θα ήσουν καλύτερα.

Ταύρος: Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα μπορεί να σε κάνει να παθιάζεσαι με πράγματα που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν και τόσο τον κόπο. Και αν το μόνο που χάνεις είναι απλά χρόνος, πες… κάτι γίνεται , αλλά απέφυγε να επενδύσεις χρήματα σε κάτι που δε θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο για πολύ. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να μπερδεύεις τις φιλικές προθέσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει, πράγμα που θα αποκαλυφθεί σύντομα και δε θα σου αρέσει καθόλου.

Δίδυμοι: Σήμερα θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση την ισορροπία ανάμεσα στις δυνατότητές σου και στις φιλοδοξίες σου, σε όποιο τομέα κι αν φανταστείς. Μπορεί λοιπόν να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες όμως δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας ή να κάνεις έξοδα για να εξοπλίσεις το σπίτι σου που στην πραγματικότητα δεν τα αντέχει η τσέπη σου. Γενικότερα καλό θα ήταν σήμερα να προσπαθήσεις να παραμείνεις προσγειωμένος, γιατί οι απογειώσεις κοστίζουν.

Καρκίνος: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στην περίπτωσή σου δημιουργεί θέματα ηθικής, με την ευρύτερη έννοια και εξαπατήσεων. Έτσι από τη μία καλό θα είναι να αποφύγεις ό,τι έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων, ενώ αν οδηγείς θα χρειαστεί να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή και να αποφύγεις παρανομίες, γιατί μπορεί να τις πληρώσεις ακριβά. Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα θετική και στο ενδεχόμενο που θέλεις να κανονίσεις κάποιο ταξίδι, αλλά αν δεν μπορείς να το αποφύγεις φρόντισε να είσαι προσεκτικός στα διαδικαστικά.

Λέων: Η σημερινή μέρα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, δεν ευνοεί καθόλου συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Αν λοιπόν έχεις ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα να δώσεις απάντηση ή να υπογράψεις τα τελικά συμφωνητικά. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις θα διαπιστώσεις σύντομα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενες. Επίσης γενικότερα καλό θα είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και τις αγορές σήμερα.

Παρθένος: Με τον Ήλιο απ' το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές πριν εμπιστευτείς κάποιον. Ειδικά μάλιστα αν έχεις γενέθλια σήμερα, αυτή η όψη θα σε «συντροφεύει» για ολόκληρο το χρόνο μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέσεις και συνεργασίες. Στην αγωνία σου να βρεις όσα χρειάζεσαι κάνεις λάθος επιλογές σε ανθρώπους. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για συζητήσεις με το ταίρι σου, ούτε για να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.

Ζυγός: Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα η διαχείριση των επαγγελματικών σου θεμάτων. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες και μετέθεσε για τις επόμενες μέρες σημαντικές συζητήσεις. Καλό όμως θα είναι να μην αναλάβεις και περισσότερες ευθύνες από αυτές που πραγματικά αντέχεις, γιατί μπορεί να υποτιμήσεις κάποιους παράγοντες, όπως την υγεία σου ή την ψυχολογία σου και αυτό θα έχει επιπτώσεις. Τέλος, πρόσεχε σήμερα τα πράγματά σου, γιατί κάποιοι μπορεί να τα βάλουν στο μάτι.

Σκορπιός: Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη αμφιβολίες. Ειδικά αν είσαι σε σχέση είναι πιθανό να αναρωτηθείς κατά πόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος ανταποκρίνεται σε αυτό που ιδανικά θα ήθελες να ζεις. Απολαμβάνεις το χρόνο που περνάτε μαζί ή προσπαθείς να σε πείσεις ότι είσαι με κάποιον για τον οποίο νιώθεις συναισθήματα και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό; Αυτό και αντίστοιχα τέτοια ερωτήματα, όχι μόνο για τη σχέση σου, αλλά ακόμα και με κάποιες ασχολίες ή χόμπι που μπορεί να δίνεις την ψυχή σου ή μεγάλο μέρος από τον πολύτιμο χρόνο σου, θα σε απασχολήσουν στη διάρκεια της μέρας.

Τοξότης: Ίσως τρέφεις κάποιες ψευδαισθήσεις σχετικά με τα όσα θα πρέπει να πετύχεις για να νιώθεις γεμάτος και ότι έχεις εκπληρώσει τους στόχους σου. Αυτές οι ψευδαισθήσεις μπορεί να αποτελούν και τη δικαιολογία σου προκειμένου να αποφύγεις να έρθεις αντιμέτωπος με τις ανασφάλειές σου και σε κρατούν δέσμιο μιας κατάστασης η οποία στην πραγματικότητα δε σου δίνει χαρά. Πρόσεξε, γιατί είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις υποχρεώσεις  που θα κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο δύσκολη.

Αιγόκερως: Σήμερα η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί προβλήματα κυρίως στις μετακινήσεις σας, αλλά και στις πιο απλές συζητήσεις που μπορεί να κάνετε. Να είστε λοιπόν επιφυλακτικοί στο τι πιστεύετε και τι όχι και να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, τουλάχιστον όχι πριν ακούσετε και την άλλη άποψη. Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπερεκτιμήσετε τις οδηγικές σας ικανότητες και να είστε συγκεντρωμένοι ακόμα και στο παρκάρισμα, γιατί η αντίληψή σας είναι λίγο θολή.

Υδροχόος: Φαίνεται πως έχετε ανάγκη για ασφάλεια και πιστεύεται ότι ο μόνος τρόπος να την πετύχετε είναι να δημιουργήσετε γύρω σας απόλυτες καταστάσεις που δεν θα μπορεί να τις αγγίξει τίποτα, ούτε καν ο ίδιος ο χρόνος. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό είναι μία ψευδαίσθηση από μόνο του. Ίσως απλά επιδιώκεται να βρείτε ή να δημιουργήσετε στο εξωτερικό σας περιβάλλον την ηρεμία που δεν μπορείτε να βρείτε μέσα σας. Λίγος διαλογισμός θα βοηθούσε σήμερα.

Ιχθείς: Η Μητέρα Τερέζα ήταν μία και πάει μας τελείωσε. Τώρα αν εσύ θέλεις να τη μιμηθείς σώνει και καλά, φρόντισε τουλάχιστον να το κανείς απέναντι σε ανθρώπους που το αξίζουν πραγματικά και όχι σε κάποιους που έχουν βρει μια αγελάδα και την αρμέγουν. Επίσης καλό θα είναι να ξέρεις τι είναι αυτό που σε παρακινεί να βοηθήσεις τους άλλους. Μήπως ξέρεις κατά βάθος ότι εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται βοήθεια και φροντίδα;

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ