Ζώδια

11 Σεπτεμβρίου 2019 07:16

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Βία, ατυχήματα, νεύρα, θυμός είναι βασικά συστατικά της σημερινής και της αυριανής, κυρίως, ημέρας. Τι να προσέξετε;

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός: Με τον κυβερνήτη σου τον Άρη σε τετράγωνο σήμερα και αύριο με το Δία ένας Θεός ξέρει ποιος θα πληρώσει πάλι τη νύφη. Η ανυπομονησία σου και η ανάγκη σου να αλλάξουν κάποια κακώς κείμενα που σε έχουν κουράσει είναι έντονες. Από την άλλη όμως το να ξεσπάς, απλώς για να ξεσπάς, ενώ από πλευράς σου δεν έχεις να προτείνεις καμία λύση δεν φέρνει αποτέλεσμα. Το αντίθετο μάλιστα. Με τη συμπεριφορά σου αυτή απλά διχάζεις και εκτίθεσαι.

Ταύρος: Προσέξτε την τάση σας να σχεδιάζετε πράγματα που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τα ολοκληρώσετε ή γενικότερα είναι εκτός των δυνατοτήτων σας. Από την άλλη αφήνετε τις ορμόνες σας να αναλάβουν τον έλεγχο των αποφάσεων σας και αδυνατείτε να αντιληφθείτε τις συνέπειες των επιλογών σας. Αυτό το τελευταίο ενδεχομένως να σας δημιουργήσει προβλήματα σε μία σχέση ή έστω την ανάγκη να κάνετε κάτι έξω από αυτήν.

Δίδυμοι: Ίσως έχεις αφήσει πολλά περιθώρια στους άλλους να κάνουν κουμάντο σε τομείς της ζωής σου που κανονικά ούτε άποψη δε δικαιούνται να έχουν. Το να προσπαθείς να βάλεις όρια την ώρα της μάχης ίσως είναι δύσκολο, αλλά μπορείς τουλάχιστον να τους κόψεις τον αέρα, σε πρώτη φάση. Παράλληλα, προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην οικογενειακή σου ζωή ο ρόλος που θα διαδραματίσει κάποιο τρίτο πρόσωπο που ίσως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος: Αυτό που θα πρέπει να έχετε κατά νου, για να σας κρατάει υποψιασμένους είναι το ότι δεν τα ξέρετε όλα. Όσο άβολα και αν σας κάνει να νιώθετε το γεγονός ότι κάποιος κατώτερος μπορεί να γνωρίζει κάποια πράγματα καλύτερα, άλλο τόσο καλά θα κάνετε να το αποδεχτείτε και να το αναγνωρίσετε, αλλιώς ενδέχεται να βγάλετε στην επιφάνεια τον κομπλεξικό σας εαυτό και να αντιμετωπίσετε προβλήματα κυρίως στον εργασιακό σας χώρο.

Λέων: Το τετράγωνο του Άρη με το Δία προοιωνίζει προβλήματα κυρίως στην ερωτική σας ζωή, όπου είτε λειτουργείτε με φοβερή αυτοπεποίθηση, έως και έπαρση θα μπορούσα να πω,  καταλήγοντας να τρώτε τα μούτρα σας, είτε η ανάγκη σας για έρωτες και παθιασμένες καταστάσεις σας κάνει να δίνετε σε κάποιους ανθρώπους μεγαλύτερη αξία από αυτή που έχουν πραγματικά. Προσοχή επίσης χρειάζεται και η διαχείριση κάποιων οικονομικών θεμάτων, ειδικά εάν είστε λάτρεις του τζόγου. 

Παρθένος: Με τον Άρη από το ζώδιό σας σε τετράγωνο με το Δία αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι τα ρίσκα τα οποία είστε διατεθειμένοι να πάρετε και τα οποία δε φαίνεται να έχουν καμία λογική. Αν μάλιστα το εναλλακτικό σας σχέδιο στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά βασίζεται στη στήριξη των δικών σας προσώπων ή στο γεγονός πως ό,τι κι αν γίνει αν μη τι άλλο θα έχετε ένα κεραμίδι για να βάλετε το κεφάλι σας από κάτω, τότε είναι αρκετά παρακινδυνευμένο. Λογική και ψυχραιμία παρακαλώ!

Ζυγός: Σήμερα και αύριο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το πως φιλτράρετε και το πως αξιοποιείτε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας. Το να πιστέψετε οτιδήποτε σας πουν και να πάρετε αποφάσεις πριν καλά-καλά επιβεβαιώσετε ότι όλα αυτά ισχύουν είναι άκρως επικίνδυνο, αφού από τη μία θα μπείτε σε κάποιες διενέξεις με τη φορά του αδικημένου και του νικητή, αλλά θα καταλήξετε να ζητάτε συγγνώμη,  κι απ' τη άλλη μπορεί να προκύψουν συνέπειες ακόμα και για την ίδια τη υγεία σας.

Σκορπιός: Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το φανατισμό με τον οποίο  θα θελήσετε να  υποστηρίξετε είτε την αξιοπρέπεια σας, είτε την περιουσία σας ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας ανήκει υλικό ή άυλο. Είναι γνωστό ότι δεν το αντέχετε να σας θίγουν,  να αμφισβητούν την κυριαρχία σας ή να νιώθετε ότι απειλείται κάτι δικό σας, ωστόσο με την υπερβολή σας μπορεί να βρέθηκε αντιμέτωποι με συνέπειες μεγαλύτερες από τα αρχικά γεγονότα. Κυρίως προσέξτε μη χαλάσετε καμία φιλία για το τίποτα.

Τοξότης: Σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε ένα φρένο στον εγωισμό σας ειδικά απέναντι σε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη ή την εξουσία να σας κόψουν τον αέρα πολύ άνετα. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε πετύχει κάτι σπουδαίο ή έστω ότι έχετε κερδίσει με τους κόπους σας τη δυνατότητα να φωνάζετε πιο δυνατά απ' τους υπόλοιπους, καλό θα είναι διαχειριστείτε με ωριμότητα την κατάσταση, γιατί η προσγείωση από τόσο ψηλά πονάει πολύ.

Αιγόκερως: Το να μη σας αρέσει μία αντίθετη άποψη είναι φυσιολογικό, το να μην μπορείτε όμως να τη σεβαστείτε είναι πρόβλημα και μάλιστα από τα πλέον πιθανά να αντιμετωπίσετε σήμερα. Κι επειδή οι τσακωμοί μπορεί να δώσουν και να πάρουν, αν είστε σε καμία κρίσιμη ηλικία προσέξτε την υγεία σας και μην το πάρετε αψήφιστα αυτό που σας λέω. Από την άλλη η υπερβολική σιγουριά σας και η αυτοπεποίθηση ότι κάποια πράγματα γνωρίζετε να τα κάνετε ακόμα και με κλειστά τα μάτια επίσης μπορεί να σας κοστίσει.

Υδροχόος: Αν κάποιος μπορεί να χαίρεται αυτές τις μέρες που είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Άρη με το Δία αυτός μάλλον θα πρέπει να είσαι εσύ, αφού το κρεβάτι σου γίνεται για άλλη μία φορά αυτές τις μέρες το… σημείο συνάντησης. Εμένα ο λόγος δεν μου πέφτει, άλλα μπλεγμένα τα βλέπω τα πράγματα. Είτε τρέχουν παράλληλες ιστορίες και δεν έχεις… πού την κεφαλή κλίναι, είτε δε σου είναι ξεκάθαρο ούτε εσένα το τι επιζητάς από το σύντροφό σου ή αυτόν που σε ενδιαφέρει γενικότερα. Συναίσθημα ή ωμή σαρκική απόλαυση; Μια σχέση πιο φιλική και ελεύθερη ή μια κατάσταση αυστηρά για δύο;

Ιχθείς: «Ρε ξέρεις ποια είμαι εγώ, πώς με λένε κι η σκούφια μου από πού κρατάει;»… Βάλτο να παίζει συνέχεια, τραγούδησε το, κάνε ό,τι θέλεις, αλλά να ξέρεις εάν αρχίζεις να συστήνεσαι στον κόσμο σήμερα με τις ιδιότητες σου και περιμένεις να σε σεβαστούν βάσει του ποιος είσαι, τι δουλειά κάνεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να περιμένεις έντονες (τουλάχιστον) αντιδράσεις. Από την άλλη, αν πχ είσαι σε φάση αποκατάστασης ή αν ψάχνεις για δουλειά δεν είναι ανάγκη να πέσεις με τα μούτρα στην πρώτη φαινομενική ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σου.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ