Κοινωνία

11 Σεπτεμβρίου 2019 12:47

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας

Διάβασέ μου το...

Μετ’εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω εργασιών στο οδόστρωμα. Το κομμάτι που επηρεάζεται.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας
-

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας ισχύον από τις 9 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις αφορούν το κομμάτι της Εθνικής στο Ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Κηφισιάς, από το 19ο έως το 22ο χλμ και θα έχουν ισχύ Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 22:00 έως 06:00 της επομένης και τις Κυριακές κατά τις ώρες 0:01 έως 8.00΄ και 22:00 έως 06:00 της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως εξής:

Α. Αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στους Α/Κ Καλυφτάκη και Ι/Κ Κηφισίας.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Β. Αποκλεισμός κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο στον Ι/Κ Κηφισίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Γ. Αποκλεισμός κλάδων εισόδου και εξόδου στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Καλυφτάκη ως εξής:

•Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από την Λ. Κύμης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

•Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς την Λ. Κύμης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

•Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από την παράλληλη βοηθητική οδό του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Κύμης, με αναστροφή στο ύψος της οδού Θηβαΐδος και εν συνεχεία μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ