Πολιτική

11 Σεπτεμβρίου 2019 16:03

Γεροβασίλη: υπάρχει προσπάθεια κομματικής άλωσης του Κράτους

Διάβασέ μου το...

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για τα Εξάρχεια και την εγκληματικότητα.

Γεροβασίλη: υπάρχει προσπάθεια κομματικής άλωσης του Κράτους

Για «προσπάθεια κομματικής άλωσης» από την πλευρά της κυβέρνησης, έκανε λόγο η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη,

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «η ΝΔ έχει μπερδέψει την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα, την ετοιμότητα που οφείλει να έχει μία κυβέρνηση, τα οποία βεβαίως ως τίτλοι και όταν έχουν περιεχόμενο είναι θετικά, αυτά έχουν μπερδευτεί με προσπάθεια κομματικής άλωσης του κράτους, αυτό ξεκίνησε από την πρώτη μέρα, υπάρχουν εκλεκτοί της ΝΔ οι οποίοι μπήκαν σε κρίσιμες θέσεις και δεν εννοώ θέσεις υπουργείων, διότι υπουργό η κάθε κυβέρνηση βεβαίως έχει το δικαίωμα να κάνει κάποιον ο οποίος τάσσεται στο ίδιο κυβερνητικό σχέδιο, υπερασπίζεται το κυβερνητικό σχέδιο, οποιοσδήποτε».

«Εκεί όπου όφειλε, διότι προεκλογικά θυμάστε πόσος λόγος έγινε για το μη κομματικό κράτος για θέσεις όπου θα κρίνονται οι άξιοι, οι καλύτεροι, σήμερα βλέπουμε εκλεκτούς με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και μάλιστα με επιθέσεις και διώξεις οι οποίες είναι έως προκλητικές» είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη.

Σε ερώτηση για την εγκληματικότητα και την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Εξαρχείων η κ. Γεροβασίλη απάντησε πως: «το έγκλημα δεν αντιμετωπίζεται ούτε με ευχολόγια, ούτε με δηλώσεις, είναι μία μάχη διαρκής και δεν γίνεται ούτε με κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε με μεγάλες εξαγγελίες και κάμερες την ώρα των επιχειρήσεων. Το ζήτημα των Εξαρχείων, όπως και το ζήτημα άλλων περιοχών, να σας θυμίσω ότι στη Δυτική Αττική γίνεται με οργανωμένα σχέδια τα οποία οργανώνονται, σχεδιάζονται και υλοποιούνται με στόχο το έγκλημα, με στόχο τα ναρκωτικά, με στόχο το παραεμπόριο. Πολλές τέτοιες επιχειρήσεις έγιναν επί της θητείας μας και στα Εξάρχεια, βεβαίως δεν έτυχαν ανάλογης δημοσιότητας διότι δεν έπρεπε να εμφανιστούν. Να σας θυμίσω ότι για ένα μεγάλο διάστημα είχε αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά και η εικόνα στην ΑΣΟΕΕ, με πολλές μικρότερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ΅Ελληνικής Αστυνομίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ