Ζώδια

12 Σεπτεμβρίου 2019 07:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Διάβασέ μου το...

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και η οποία έχει ισχυρή την επιρροή του Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται ήδη σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης
-

Κριός: Κάθε εμπόδιο για καλό που λένε. Έτσι ακόμα κι αν δε σας βάζουν τρικλοποδιές κάποιοι,  αλλά η μοίρα δημιουργεί εμπόδια που δυσκολεύουν τα σχέδιά σας μπορείτε να τα δείτε σαν αφορμές από τις οποίες θα πιαστείτε για να οδηγήσετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που πραγματικά επιθυμείτε. Είναι από εκείνες τις μέρες που καμία σύμπτωση δεν είναι τυχαία. Αν κάτι πάει στραβά, είναι γιατί κάτι άλλο πρέπει να πάει ίσια και δεν μπορείτε να υπεκφεύγετε.

Ταύρος: Δεν υπάρχει κανένα νόημα να μπεις σε μία σχέση απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να είσαι μόνος σου ή γενικότερα να κάνεις πράγματα που θα σε φέρνουν σε επαφή με άλλους, επειδή χρειάζεσαι την αποδοχή και την αναγνώριση των άλλων. Θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για σένα αν πρώτα σιγουρευτείς ότι πατάς γερά στα πόδια σου. Ακόμα κι αν τα σημάδια δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε όπως τα εύχεσαι, θα σου πρότεινα να μην υπνωτιστείς και να μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Δίδυμοι: Μπορεί να αλλάζει η οικογένεια, μπορεί να μπαίνει κόσμος ή να καλείσαι να αποχαιρετήσεις κάποιους. Τα άγχη και οι φοβίες και στις δύο περιπτώσεις είναι απόλυτα φυσιολογικά. Όπως και να ‘χει να θυμάσαι ότι ο χρόνος θα τα απαλύνει όλα, επομένως μην αφήνεις το μυαλό σου να δίνει στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχουν στην πραγματικότητα. Αποδέξου ότι υπάρχουν και κάποιες μέρες που το συναίσθημα είναι τόσο έντονο που δεν μπορείς να το διαχειριστείς.

Καρκίνος: Στη ζωή σου αυτές τις μέρες μπαίνουν άνθρωποι που όντως έχουν τη δύναμη να της αλλάξουν τα φώτα. Να σου επισημάνω όμως πρώτα από όλα ότι θα πρέπει να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις που έχεις ήδη αναλάβει, πράγμα δύσκολο όταν το μυαλό σου τρέχει σε άλλες κατευθύνσεις. Προσπάθησε λοιπόν να το μαζέψεις και άσε το χρόνο να σου δείξει πώς μπορεί οποιοσδήποτε να επηρεάσει τη ζωή σου, χωρίς να αποφασίζεις βάσει του τι μπορεί να έχεις ονειρευτεί ή του ποιες μπορεί να είναι οι ανάγκες σου αυτή την περίοδο.

Λέων: Υπάρχουν όντως αλλαγές και σε επαγγελματικό επίπεδο και στα οικονομικά σου. Το θέμα είναι κατά πόσο θα επαληθευτούν οι προσδοκίες σου, οι οποίες φαίνεται να αποκλίνουν από την πραγματικότητα. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέξεις να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά ή να διαχειριστείς με διακριτικότητα κάποιο φλερτ στο εργασιακό σου χώρο. Τέλος, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τη γοητεία ενός πελάτη σου, συνεργάτη σου κλπ κι αρχίζεις να χαρίζεις όλο το «μαγαζί».

Παρθένος: Εάν μπορέσεις να μείνεις προσηλωμένος στους στόχους και τα θέλω σου τότε σίγουρα μπορείς να καταφέρεις πολλά. Για να τα καταφέρεις θα πρέπει να ακούσεις πρώτα από όλα την καρδιά σου και να κλείσεις τα αυτιά σου στις σειρήνες που προσπαθούν να σε επηρεάσουν. Η λέξη-κλειδί για σένα σήμερα και αύριο είναι η εμπιστοσύνη και μιλάω κυρίως για την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Όσο περισσότερη τόσο λιγότερα μπλεξίματα και παρεξηγήσεις θα έχεις.

Ζυγός: Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας λειτουργούν αυτή τη στιγμή εντελώς αποπροσανατολιστικά. Μπορείς να τα αφήσεις όλα για λίγο στην άκρη; Πες ότι μια-δυο μέρες δεν ασχολείσαι μαζί τους και ότι τις αφιερώνεις στο να βρεις τις πηγές από τις οποίες προκύπτουν κάποιες αδυναμίες σου και που αν έβρισκες και έκλεινες τις στρόφιγγες τότε όλα θα γινόταν πιο εύκολα. Να ξέρεις ότι εσύ ο ίδιος δυσκολεύεις τη ζωή σου αρνούμενος να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που κουβαλάς χρόνια.

Σκορπιός: Μπορεί το μυαλό σου να είναι γεμάτο από υποχρεώσεις όμως εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα να βρεθείς με κόσμο, γιατί ειδικά στο ενδεχόμενο που είσαι μόνος σου, μια νέα γνωριμία δε θα σε εξιτάρει μονάχα εμφανισιακά, αλλά θα σου θυμίσει ότι είσαι μόνος σου επειδή δε σου αρέσει να συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν είναι απόλυτο όχι μόνο για τα μάτια σου, αλλά και για το μυαλό σου και για την καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση η μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις νέα σχέδια με το ταίρι σου.

Τοξότης :Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος που θα σου δώσει τη δυνατότητα να σταθείς γερά στα πόδια σου. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι πρώτος εσύ να πιστέψεις σε σένα και να τολμήσεις να κάνεις αλλαγές. Μπορεί τα γεγονότα στον οικογενειακό χώρο να σε δοκιμάζουν, αλλά έτσι συμβαίνει κάθε φορά που κερδίζουμε λίγη παραπάνω εκτίμηση και ανεξαρτησία. Τρέχει μία παράλληλη διαδικασία χειραφέτησης από ανθρώπους ή ακόμα και από συνήθειες που κουβαλάμε από παιδιά.

Αιγόκερως: Αν θες κάποια στιγμή να ευχαριστηθείς και να απολαύσεις όλα όσα έχεις πετύχει θα πρέπει να σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη του κάθε παρατρεχάμενου γύρω σου. Εστίασε λίγο στον εαυτό σου και ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγεις, να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι προκειμένου να το πετύχεις τότε να το κάνεις. Είναι πραγματικά σημαντικό να καταφέρεις να απεγκλωβιστείς, γιατί αυτή η διαδικασία που πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς την αξία σου είναι πολύ κουραστική…

Υδροχόος: Στην καθημερινότητά μας υπάρχουν πράγματα τα οποία τα θεωρούμε δεδομένα. Και παρόλο που συχνά-πυκνά η ζωή μας αποδεικνύει το αντίθετο εμείς συνεχίζουμε να επιμένουμε. Μην κάνεις αυτό το λάθος, μην πάρεις αποφάσεις που θα βασίζονται στο τι έχεις, γιατί στην πραγματικότητα θα παραμείνεις δέσμιος μιας ασφάλειας που δεν είναι πραγματική. Αντίθετα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά κάποια πράγματα. Και συνήθως το ριζικά σημαίνει από μέσα σου...

Ιχθείς: Είναι μία περίοδος που μπορείς να αλλάξεις πορεία και να κάνεις νέες επιλογές. Και μάλιστα ανάμεσα σε σενάρια που δεν υπήρχαν στο μυαλό σου μέχρι πρότινος. Το ότι συμβαίνουν βέβαια όλα αυτά σημαίνει, σε ένα βαθμό, ότι δεν έχεις ξεκάθαρους στόχους και φιλοδοξίες. Και αυτό ανθρώπινο… Φρόντισε όμως πριν κάνεις τις επιλογές σου να τις σκεφτείς καλά, για να μπορέσεις να πάρεις και πιο συνειδητές αποφάσεις που θα σου δίνουν το νόημα που ψάχνεις. 

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ