Κοινωνία

13 Σεπτεμβρίου 2019 19:46

Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για το βρέφος που κατασπάραξε το ροτβάιλερ

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι η αιτία θανάτου του δυο μηνών κοριτσιού. Που βρίσκεται το ροτβάιλερ…

Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για το βρέφος που κατασπάραξε το ροτβάιλερ
-

Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή για την τραγωδία με το βρέφος που κατασπάραξε το ροτβάιλερ σε διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση συμπεραίνεται ότι αιτία θανάτου του μωρού ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες προκλήθηκαν όπως φαίνεται από τα χτυπήματα που δέχθηκε το βρέφος όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και στα γύρω έπιπλα. 

Η ιατροδικαστική έκθεση εστάλη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προκειμένου να ενταχθεί στη δικογραφία. 

Η τραγική μητέρα σε κατάσταση σοκ έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα λέγοντας πως πως «ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».

Που βρίσκεται το ροτβάιλερ 

Το σκυλί, ο Βύρωνας όπως είναι το όνομά του, φιλοξενείται από χθες το απόγευμα και κατόπιν σχετικής εντολής εισαγγελέα στο Φιλοζωικό Κέντρο του Κορωπίου.

Ως προς το μέλλον του ζώου θα  αποφασίσει αρμόδιος εισαγγελέας. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Τότε θα αποφασιστεί αν το ροτβάιλερ θα θανατωθεί ή θα επιστρέψει στην οικογένεια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ