Life

15 Σεπτεμβρίου 2019 15:40

Τάκης Σπυριδάκης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία

Διάβασέ μου το...

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Τάκης Σπυριδάκης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία
-

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Δημήτριο, στην πλατεία Λυσικράτους στην Πλάκα, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Τάκης Σπυριδάκης «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από πολύχρονη μάχη με καρκίνο, σε ηλικία 61 ετών και πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση του θανάτου του.

Ο ηθοποιός απασχολούσε, κυρίως, με τη δουλειά του και παρόλο που είχε μία έντονη ζωή προσπάθησε να τη διαφυλάξει ή να είναι όσο γίνεται φειδωλός στις συνεντεύξεις που έδινε σπάνια.

Στο παρελθόν είχε ζοριστεί αρκετά οικονομικά σε σημείο που δεν είχε να αγοράσει τσιγάρα ή εισιτήρια. Όπως είχε πει σε συνέντευξη του: «Έφτασα πολλές φορές στη ζωή μου σε τέτοιο χάλι. Μπορεί να έφταιγα κι εγώ. Ζούσα μόνο με την τρέλα μου. Έκανα μια ταινία το 1994 και μετά παραλίγο να πάω φυλακή».

Τάκης Σπυριδάκης - ηθοποιος

Παρόλα αυτά δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έκανε διάφορες δουλειές. Αυτή, όμως, που έκανε για πολλά χρόνια ήταν να δουλεύει ως barman: «Με το αλκοόλ τα πήγαινα πολύ καλά. Όποτε έβλεπα ότι πάει να με πάρει από κάτω, τα έφερνα έτσι που αντιστρεφόταν. Το είχα υπό έλεγχο».

Αργότερα, σε συνέντευξη του είχε παραδεχτεί πως τη διαφήμιση γνωστού δικτύου τηλεπικοινωνιών, που καθιερώθηκε ως «Αγαπούλας», την έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους. «Με βοήθησε οικονομικά και καλλιτεχνικά πάρα πολύ. Μετά από αυτή τη διαφήμιση έκανα μία δεύτερη καριέρα. Μη κρυβόμαστε, αυτή είναι η αλήθεια» κατέληξε.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Τάκης Σπυριδάκης είχε κάνει δύο γάμους και από τον δεύτερο είχε αποκτήσει δύο κόρες. Τον πρώτο του γάμο τον έκανε στα 20 του χρόνια και διήρκεσε έξι μήνες, ενώ ο δεύτερος κράτησε 20 χρόνια: «Οι κόρες μου και οι ταινίες μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Στις κόρες μου ήμουν πάντα δίπλα τους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ