Αθλητικά

15 Σεπτεμβρίου 2019 23:33 Τελευταία ενημέρωση : 16 Σεπτεμβρίου 2019 15:19

Ο Άρης “σκόρπισε” τον Παναθηναϊκό

Διάβασέ μου το...

Βαριά ήττα των Πράσινων από τους Θεσσαλονικείς στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης “σκόρπισε” τον Παναθηναϊκό
-

Με τον Γιάννη Φετφατζίδη να πετυχαίνει ένα γκολ και να δημιουργεί άλλα δύο, ο Άρης έφτασε στο επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καταγράφοντας την πρώτη φετινή του νίκη. Μόλις έναν βαθμό, στο ίδιο διάστημα, έχουν οι "πράσινοι", με οκτώ γκολ παθητικό!

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς την ομάδα του, αλλά το ολέθριο λάθος του Γκαγιάς Ζαχίντ δεν θα μπορούσε να το διορθώσει κανείς. Το εκμεταλλεύτηκε ο Φετφατζίδης που με κεφαλιά νίκησε τον Σωκράτη Διούδη για το 1-0 στο 20'. Ο Φεντερίκο Μακέντα στο 40' απείλησε για τον Παναθηναϊκό και ακόμη περισσότερο ο Ματίας Γιόχανσον στο 44', αλλά στην αντεπίθεση και μετά την επέμβαση του Χουλέν Κουέστα, ο "Φέτφα" ετοίμασε το 2-0 για τον... στόπερ Φραν Βέλεθ που πλάσαρε ιδανικά!

Η αλλαγή του συστήματος, παράλληλα με την είσοδο του Δημήτρη Κολοβού, αύξησε τα κενά στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Σε ακόμη μια ιδανική αντεπίθεση, στο 54', ο Φετφατζίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Νικολά Ντιγκινί για το 3-0 σε κενή, ουσιαστικά, εστία! Ο Γάλλος ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Μπράουν Ιντέγε στο 64' για το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, μέσα σε αποθέωση για τον υπηρεσιακό τεχνικό Απόστολο Τερζή! Η όμορφη ατομική ενέργεια του Χουάν Χοσέ Περέα στο 84', δεν μέτρησε ποτέ λόγω του εκτός φάσης χτυπήματος του Μακέντα στον Λούκας Σάσα ενώ δύο φορές στις καθυστερήσεις ο Ντιγκινί απέτυχε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83' Δεληζήσης), Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73' Μαντσίνι), Γκάμα (63' Λάρσον), Ιντέγε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46' Κολοβός), Ινσούα (69' Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59' Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ