Κοινωνία

16 Σεπτεμβρίου 2019 14:48

Εξόντωσαν με φόλες δεκάδες σκυλιά στην Φλώρινα (εικόνες)

Text to Speech

Σοκαριστικές εικόνες με τα νεκρά σκυλιά. Τι καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση "Αρκτούρος".

Εξόντωσαν με φόλες δεκάδες σκυλιά στην Φλώρινα (εικόνες)

Απίστευτης έκτασης εξόντωση σκύλων σε τρία χωριά της Φλώρινας καταγγέλλει ο «Αρκτούρος», καθώς 28 σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλες.

Στα χωριά Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο Φλώρινας πριν από λίγες ημέρες έριξαν φόλες με πολύ ισχυρό δηλητήριο, όπως καταγγέλλει η φιλοζωική οργάνωση.

Σύμφωνα με τον «Αρκτούρο», οι προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν τα σκυλιά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας ανίχνευσε την περιοχή σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα δολώματα ή αλλά νεκρά ζώα. 

Σκύλοι - φόλες - Φλώρινα

Σκύλοι - φόλες - Φλώρινα

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αρκτούρου και οι σοκαριστικές φωτογραφίες:

Απίστευτης έκτασης μαζική δηλητηρίαση σκύλων στο Σκλήθρο, τον Αετό και το Νυμφαίο Φλώρινας σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Συνολικά 28 σκυλιά, τα περισσότερα κτηνοτρόφων, βρήκαν φρικτό θάνατο από πολύ ισχυρό δηλητήριο! Δυστυχώς οι προσπάθειες που έγιναν για να σωθούν τα σκυλιά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Elliniki Ornithologiki Etaireia ανίχνευσε την περιοχή σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα δολώματα ή αλλά νεκρά ζώα. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την πρακτική της φόλας από την οποία χάνονται μαζικά οικόσιτα αλλά και άγρια ζώα, ενώ θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Σκύλοι - φόλες - Φλώρινα