Αθλητικά

18 Σεπτεμβρίου 2019 18:44

Γερμανός διαιτητής στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Διάβασέ μου το...

Αποχή από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η “Θύρα 13”…

Γερμανός διαιτητής στο ντέρμπι των “αιωνίων”
-

Ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν θα "σφυρίξει" στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Super League.

Ο Στέγκεμαν έγινε διεθνής μόλις το 2019, ενώ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του Στέγκεμαν θα είναι οι συμπατριώτες του Μάικ Πίκελ και Φρέντερικ Άσμουτ.  Στο VAR θα βρίσκονται οι Άγγελος Ευαγγέλου και Ανδρέας Φωτόπουλος. Χρέη παρατηρητή θα εκτελέσει ο... αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Βίτορ Μέλο Περέιρα. 

Θύρα 13: Αποχή την Κυριακή

Η Θύρα 13 ανακοίνωσε, για πρώτη φορά, αποχή από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.  

Τέσσερις σύνδεσμοι της Αθήνας, και όλοι της επαρχίας, αποφάσισαν να απέχουν από την αναμέτρηση της Κυριακής. Παράλληλα απαιτούν από τον Γιάννη Αλαφούζο  να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη. Επιπλέον, ενημερώνουν πως το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με αίτημα την αποχώρηση του μεγαλομετόχου. 

Ο Σιδηρόπουλος στην Τούμπα

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου, αφού η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Άρη για ξένο διαιτητή, ενώ την... έξοδο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο θα «σφυρίξει» ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ