Ζώδια

20 Σεπτεμβρίου 2019 06:21

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Τα τετράγωνα του Δία με τον Ποσειδώνα από τη μία και του Ερμή με τον Κρόνο από την άλλη, που πραγματοποιούνται αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα, θα φέρουν κάποιες απογοητεύσεις.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

Κριός: Σίγουρα αυτές τις μέρες δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα σχέσεων με τα οποία απέφευγες ως τώρα να ασχοληθείς. Προσπάθησε να επιδείξεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση, γιατί στο τέλος μπορεί να προκύψουν ζητήματα τα οποία δεν περιμένεις και που μπορεί εκτός από την καθημερινότητά σου να επηρεάσουν την ψυχολογία ή ακόμα και την υγεία σου. Κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να επηρεάζουν τα πράγματα με ένα τρόπο που ακόμα κι αν τον καταλαβαίνεις δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Για αρχή καλό θα ήταν να συμφιλιωθείς με αυτή την ιδέα και μετά θα βρεις περισσότερες επιλογές για να το διαχειριστείς.

Δίδυμοι: Η ψυχολογική πίεση και το βάρος κάποιων ευθυνών φαίνεται να σου βάζουν δύσκολα για Σαββατοκύριακο. Μην αφήσεις το άγχος να φουντώσει και να κάνει τα πράγματα να μοιάζουν μεγαλύτερα από όσο είναι. Μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με ανθρώπους που είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή και τους ξέρεις καλά. Από την άλλη μην πιέζεις τις καταστάσεις κυρίως όσον αφορά στα ερωτικά σου, γιατί στην προσπάθειά σου να καλύψεις τις ανάγκες σου παραβλέπεις στους άλλους στοιχεία που θα δημιουργήσουν απροσπέλαστα προβλήματα.

Καρκίνος: Σαββατοκύριακο με δουλειά και υποχρεώσεις. Και πίστεψέ με, αυτό είναι το καλό σενάριο, αφού το να ασχοληθείς με εκκρεμότητες και με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου θα σε προστατεύσει από την απογοήτευση που μπορεί να σου προκαλέσουν άνθρωποι από τους οποίους περιμένεις το οτιδήποτε αυτές τις μέρες. Μία αθλητική δραστηριότητα ή μία εξόρμηση στη φύση θα σου δώσει την ευκαιρία να αδειάσει το κεφάλι σου και θα σε γλιτώσει από την κυκλοθυμία σου, που στην προκειμένη μπορεί να οφείλεται στο ότι κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες μένουν ακάλυπτες.

Λέων: Μιλάμε για Σαββατοκύριακο κι εσύ φαίνεται να νιώθεις άγχος και ενοχές που δεν ασχολείσαι με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της. Πάρτο αλλιώς! Και για να σου φύγουνε οι τύψεις θα σου πω ότι τα άστρα σου δίνουν και τις ευλογίες τους και συγχωροχάρτι για να περάσεις όσο καλά θες. Αν θες μπορείς από την Παρασκευή να καταστρώσεις τα πλάνα σου για την επόμενη εβδομάδα, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θέλει έρωτα και καλοπέραση. Μάλιστα θα πρέπει να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα.

Παρθένος: Μπορεί να νιώθεις περιορισμένος και απογοητευμένος, είτε επειδή ο σύντροφος σου δε σου δίνει όση σημασία θα ήθελες, είτε επειδή πιέζεσαι οικονομικά και νιώθεις ότι δεν έχεις επιλογές να ασχοληθείς με κάποια πράγματα που θα σε ευχαριστούσαν. Το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σε διδάξει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σου δώσουν χαρά και που είναι δωρεάν, όπως και ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να περάσεις καλά και ταυτόχρονα να δώσεις κάποιες ανάσες στον άνθρωπό σου.

Ζυγός: Μπορεί να νιώθεις περιορισμένος και απογοητευμένος, είτε επειδή ο σύντροφος σου δε σου δίνει όση σημασία θα ήθελες, είτε επειδή πιέζεσαι οικονομικά και νιώθεις ότι δεν έχεις επιλογές να ασχοληθείς με κάποια πράγματα που θα σε ευχαριστούσαν. Το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται να σε διδάξει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σου δώσουν χαρά και που είναι δωρεάν, όπως και ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να περάσεις καλά και ταυτόχρονα να δώσεις κάποιες ανάσες στον άνθρωπό σου.

Σκορπιός: Δεν γίνεται να σου χαρίζουν γάιδαρο και εσύ να τον κοιτάς στα δόντια. Που δηλαδή γίνεται απλά δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν έχει νόημα αυτό το Σαββατοκύριακο να κολλήσεις στις λεπτομέρειες ή να ψάξεις να βρεις που μπορεί να πάσχει μία κατάσταση που κατά τ’ άλλα σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Παράλληλα προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ότι μπορεί να λέγεται μπροστά ή πίσω από την πλάτη σου από ανθρώπους που μπορεί απλά να σε ζηλεύουν.

Τοξότης: Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σε ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες, αφού είτε δημιουργεί περιορισμούς στα σχέδιά σου, είτε επηρεάζει μια φιλική σχέση σου. Και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα είναι ότι καταλήγεις να νιώθεις ανεπαρκής και αδύναμος να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Δε χρειάζεται όμως να τα παίρνεις τόσο προσωπικά γιατί το παράλογο θα ήταν να νιώθεις παντοδύναμος. Από την άλλη αυτό το Σαββατοκύριακο θα σου δώσει ευκαιρίες να ευχαριστηθείς το σπίτι σου και τις αγκαλιές των αγαπημένων σου.

Αιγόκερως: Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως καταφέρεις επιτέλους να καταλάβεις ότι η απογοήτευση και το συναίσθημα ανεπάρκειας που μπορεί να σε καταλαμβάνει πολλές φορές οφείλεται στο ότι βάζεις τον πήχυ τόσο ψηλά που αυτό που νιώθεις καταλήγει να είναι η μόνη επιλογή. Από την άλλη, επειδή τί να κάνεις κι εσύ, έτσι γεννήθηκες, αυτές οι ημέρες σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς τρόπους και να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου δώσουν την έμπνευση για να βρεις νέες λύσεις. Μόνο που επειδή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι και τόσο ρεαλιστικές δώσε τους λίγο χρόνο πριν τις εφαρμόσεις.

Υδροχόος: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα συμβαίνει για σένα στους δύο ίσως δυσκολότερους οίκους του ωροσκοπίου σου. Αυτό όμως δε θα πρέπει να σε τρομάζει, γιατί ακόμα και αν έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις έχεις τη δύναμη να τις αντιμετωπίσεις και να βγεις πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ. Από την άλλη υπάρχει κινητικότητα στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα από την οποία φαίνεται να βγαίνεις ευνοημένος. Στα ερωτικά μία νέα εμπειρία φαίνεται να είναι ικανή να σου αλλάξει τελείως την ψυχολογία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις.

Ιχθείς: Όσο μπροστά σου βλέπεις μία πινακίδα που λέει «πρόβλημα» κι εσύ επιλέγεις να πηγαίνεις προς τα εκεί καταλαβαίνεις και προς τα που πάει η ζωή σου, αλλά και πως μπορείς να περάσεις το Σαββατοκύριακο σου. Όπως συνηθίζει να λέγεται «η ευτυχία είναι επιλογή» και ακόμα κι αν δεν το δέχεσαι προσπάθησε να κάνεις μία προσπάθεια να δεις κατά πόσο μπορεί να ισχύει. Σκέψου δημιουργικά ή βγες έξω και συνάντησε φίλους και ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ