Κόσμος

22 Σεπτεμβρίου 2019 12:00 Τελευταία ενημέρωση : 23 Σεπτεμβρίου 2019 13:52

Σοκ: πνίγηκε κάνοντας υποβρύχια πρόταση γάμου!

Διάβασέ μου το...

Η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή για ένα ζευγάρι κατέληξε στην απόλυτη τραγωδία...

Σοκ: πνίγηκε κάνοντας υποβρύχια πρόταση γάμου!
-

Τους χώρισε ο θάνατος πριν καν προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Αμερικανών που έκανε διακοπές στην Τανζανία. Ο νεαρός Στιβ Γουέμπερ αποφάσισε μάλιστα να κάνει αυτές τις διακοπές τους τόσο ξεχωριστές, που πήρε την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η απόφασή του, ωστόσο, να γίνει αυτή η πρόταση υποβρυχίως, είχε τραγικά αποτελέσματα. Ο ίδιος έκανε κατάδυση κρατώντας ένα χειρόγραφο σημείωμα μέσα σε πλαστική θήκη μπροστά από το παράθυρο της υποθαλάσσιας κρεβατοκάμαρας και άνοιξε το κουτί για να της δείξει το δαχτυλίδι.

Στο μήνυμά του έγραφε: «Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου τόσο πολύ ώστε να σου πω όλα όσα αγαπάω σε σένα. Αλλά... όλα όσα αγαπώ σε σένα είναι πως σε αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θα ήθελες, σε παρακαλώ να γίνεις γυναίκα μου; Θα με παντρευτείς;».

Πνιγμός - πρόταση γάμου - Τανζανία

Δυστυχώς όμως ο Γουέμπερ δεν κατάφερε να μάθει ποτέ την απάντηση της αγαπημένης του, καθώς δεν βγήκε στην επιφάνεια… «Δεν βγήκες ποτέ από τα βάθη της θάλασσας και ποτέ δεν έμαθες την απάντησή μου. Ναι! Ναι! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!!!» έγραψε.

«Ποτέ δεν καταφέραμε να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας μετατράπηκε στην χειρότερη, με την πιο σκληρή τροπή της τύχης που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα προσπαθήσω να βρω παρηγοριά στο γεγονός ότι απολαύσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες τις τελευταίες ημέρες και ότι ήμασταν και οι δύο τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι στις τελευταίες μας στιγμές μαζί».


Πηγή: ant1.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ