Αθλητικά

22 Σεπτεμβρίου 2019 18:19

Παναθηναϊκός: συλλαλητήριο έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

“Βράζει” ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Χιλιάδες οπαδοί του “τριφυλλιού” ζήτησαν την αποχώρηση του Αλαφούζου από την ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: συλλαλητήριο έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου (εικόνες)
-

Την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν χιλιάδες οπαδοί του “τριφυλλιού” (περίπου 4.000), οι οποίοι διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από την φυσική έδρα της ομάδας, το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Οι φίλαθλοι των “πρασίνων” με συνθήματα και πανό ζητούσαν την άμεση αποχώρηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ξεκινώντας την πορεία τους λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής από το γήπεδο της Λεωφόρου μέχρι το κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα μπάσκετ αγωνιζόταν με την Φενέρμπαχτσε στον “μικρό τελικό” του 2ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι παρέμειναν έξω από το “Απόστολος Νικολαΐδης” για περίπου μία ώρα, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στη διάρκεια αυτή δεν σταμάτησαν τα συνθήματα εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου, πέταξαν φέιγ-βολάν με το μήνυμα “Λευτεριά στον ΠΑΟ” και ζητούσαν συνέχεια από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να παραδώσει τις μετοχές του.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Μετά τις 3 το μεσημέρι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναχώρησαν με τα μηχανάκια προς το Ολυμπιακό Στάδιο, “μεταφέροντας” τη διαδήλωση κατά μήκος της διαδρομής, στη διάρκεια της οποίας έκαναν κάποιες στάσεις φωνάζοντας συνθήματα και συνέχισαν τη ρίψη των φέιγ-βολάν στη Λεωφόρο Κηφισίας, αλλά και έξω από το “Σπύρος Λούης”. Δεν μπήκαν μέσα, καθώς αρκετοί σύνδεσμοι έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το ντέρμπι με τον “αιώνιο” αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.

Πολλοί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από το σπίτι του κ. Αλαφούζου στην Εκάλη, απ’ όπου αποχώρησαν μετά από λίγη ώρα χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια.